terkini dan sensasi

Khamis, 13 Januari 2011

baru belajar

Assalamualaikum...(^ ^)

buah cempedak diluar pagar
ambil galah tolong jolokkan
saya budak baru belajar
kalau salah tolong tunjukkan 

untuk entri pertama ni Mas nak cerita kenapa Mas buat blog... sebenarnya husband yang minta ajarkan, tapi Mas tak pandai... jadi Mas pun mintalah tolong seorang sahabat ajarkan...

thanks BB sebab sudi ajar... nanti ajar secara detail lagi ye! hehehee, seronok jugak ada blog ni... bolehlah cerita tentang kehidupan kita... boleh luahkan apa yg kita rasa dan macam-macam lagilah...

jadi sudikan lah jenguk blog Mas!

"SAYA BUDAK BARU BELAJAR" 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com