mrs secretary

Selasa, 25 Januari 2011

lagu cinta kami ~

mlm tadi tengah dok layan DVD lagenda budak setan
hehehehe...tetiba jer teringat zaman cintan-cintun dedulu~
jadi entri ni aku nak share lah lagu cinta kami...
lagu ni memang aku sgt suka dan sgt kena dengan 
kisah cinta kami....al-maklumlah aku ni jatuh cinta 
pandang pertama dengan hubby aku...
jom! kita nyanyi sama2~

..ku tak tahu mengapa
tiba-tiba sahaja..
..di dalam hati ini 
sering rindu padamu..
..ingin ku melupakan, tak berdaya
ku tahu engkau juga..
..sangat sayang padaku
kau pun sering merindu..
..bila tidak bertemu
ternyata kau dan aku..
..pendam rasa
kau dan aku..
..sudah ditakdirkan bertemu
dan tiba-tiba kita jatuh cinta..
..ini semua sudah suratan Ilahi
dan kita harus hadapi kenyataan..
..biar, apapun terjadi
aku harap engkau tabah..
..menerimaku sebagai teman barumu
semoga kita saling sayang, bahagia..
..janganlah engkau pergi
selagi dihatiku..
..masih menyayangimu, oh sayangku
bila sehari tak pandang..
..aku rindu

4 ulasan:

  1. lagu cinte aku dulu omputih~
    tak bole bla btoi

    how do i live without u - le ann rimes

    see, aku idop je tanpa die, puih~~

    BalasPadam
  2. hurmmm...tulah!
    ko silap pilih lagu tu~

    BalasPadam
  3. mungkin la kak..
    lau tahu aku pilih lagu pergi tak kembali.. senang idop aku..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com