terkini dan sensasi

Selasa, 18 Januari 2011

photoscape

Assalamualaikum...(^ ^)

hari ni Mas rajin pulak menulis! ini entri Mas yang kedua untuk hari ni.. sebenarnya di entri ni Mas nak cerita pasal photoscape! Mas rasa mesti dah ramai guna benda ni.. biarlah orang nak cakap Mas ketinggalan zaman sebab baru sekarang tau guna tapi, teringin nak share experience!

banyak kegunaan benda ni.. memang baguslah! Mas dah excited giler.. macam-macam boleh kita buat dengan gambar kita! boleh katakan tiap-tiap hari Mas nak mengadap benda ni.. edit gambar kasi cantik untuk kenangan masa hadapan.. tak guna cakap banyak, jom layan gambar-gambar yang Mas edit guna photoscape ni!

   bestnye dpt buat gambar family kami camni...


ni paling aku suka...boleh letak dialog!!

4 ulasan:

  1. selamat join da club kak mas..raji2 update yek...

    BalasPadam
  2. hehehehe...thanks wanie sbb sudi follow akak..
    ok mesti update punya~

    BalasPadam
  3. alamak.. malu... anak murid da lawan sifu..
    sifu pon tak khatam lagi photoscape!!!

    BalasPadam
  4. hehehehe...sori ek sifu!!
    nampaknye sifu kena belajar ngan anak murid lah~

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com