mrs secretary

Selasa, 22 Februari 2011

Atikah wakili sekolah

Assalamualaikum...(^ ^)

hari ini anak sulung Mas, Atikah mewakili Sekolah Kebangsaan Cyberjaya dalam Pertandingan Bowling Sekolah Daerah Sepang.. so terpaksalah ambil half day.. yelah mesti nak tengok anak kita beraksi! ibu mana yang tak bangga kan..

tepat jam 1.00 tengahari Mas pun keluar dari ofis sebab Atikah bagitau game start tengahari.. sekali bila sampai kat sana game dah habis!! adusssss camnalah boleh jadi camni? rupanya dia lupa nak bagitau yang sebenarnya  waktu pertandingan telah diubah ke pagi.. bertuah punya anak! hampa harapan mama dengan babah nak tengok kamu main.. tapi takpelah dapat tengok penyampaian hadiah pun dah ok! 

dan yang paling penting Atikah berjaya gembirakan mama dan babah dengan kemenangan dia...

gaya seorang bowler

inilah medal yang Atikah menangi
tempat ke-5 individu perempuan dan johan berpasukan perempuan

wajah-wajah bowler SK Cyberjaya
Atikah yang paling muda

SK Cyberjaya menang besar!
Johan Pasukan Lelaki dan Johan Pasukan Perempuan

tahniah semua pemain SK Cyberjaya!

mama bangga dengan kakak
nanti boleh bersaing dengan mama!

next month Atikah akan beraksi lagi untuk pemilihan mewakili Daerah Sepang... mama doakan moga kakak berjaya!

8 ulasan:

  1. congratz!!!ika sila belanjess mak tam yer..muahahahaha... =D

    BalasPadam
  2. patotla cik Mie berasap semalam tgok kedai da tutup.. ngee

    BalasPadam
  3. biarlah dia berasap b
    kalau boleh aku nak tengok dia hangus rentung terus...

    BalasPadam
  4. kak mas,

    jom meng-contest-kan dirimu

    http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/02/contest-saya-saya-dan-gadget.html

    huhuhuhu....kalu menang, jgn lupa i noooo.

    BalasPadam
  5. pejal,

    wah!!! contest lagi..
    hehehe...nanti i try my best~

    BalasPadam
  6. t,
    hebat macam mama dia kan??

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com