terkini dan sensasi

Ahad, 13 Februari 2011

in house pool

Assalamualaikum...(^ ^)

anak-anak Mas memang suka main air... kalau bawa pergi swimming pool atau waterpark mesti diaorang excited sangat! selagi kaki tangan tak kecut dan menggigil satu badan mesti tak nak naik punya... memandangkan mama dan babahnya malas nak bawa pergi tempat camtu, nanti sunburn pulak weh! jadi macam ni sajalah kami layan budak berdua ni...


hehehe.....ok tak? seronok je diaorang ni main air walaupun hanya di rumah... Mas yang tengok ni pun seronok, rasa nak tumpang sekaki je! tapi nak buat camne kan, saiz kolam tu tak mengizinkan...

2 ulasan:

  1. sama seperti anak saya..pantang sebut je nak mandi kolam...sanggup bangun awal pagi...
    p/s: salam perkenalan

    BalasPadam
  2. hehehe...mcm2 karenah anak2 ni kan!
    tapi xpe janji diaorg happy kan
    thanks sbb follow, i follow u back~

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com