terkini dan sensasi

Ahad, 20 Februari 2011

mines cruise tasik

Assalamualaikum...(^ ^)

ahad yang penuh keceriaan ini kami sekeluarga menghabiskan saki baki hujung minggu di the mines... awal-awal sampai mestilah kena kasi perut penuh dulu, barulah ada semangat nak jalan-jalan cari pasal... lets check out menu for today!

pilihan Mas dan husband

menu wajib pilihan anak-anak kalau makan kat mines ni

cendol favourite Mas!

bila perut dah kenyang hati pun senang, betul tak? jadi kami pun bercadang nak try naik mines cruise tasik... memang dah banyak kali datang mines ni tapi tak pernah try naik pun! belek-belek dulu brosur ni, tengok mana yang sesuai...


sebenarnya banyak pakej-pakej yang disediakan oleh mines cruise tasik ni... tapi disebabkan banyak yang under maintenance, jadi sekarang ni cuma ada greenery cruise je... pusing tasik selama 15 minit! akpelah kan janji anak-anak Mas happy dahlah... jadi terus beli tiket!


so enjoy our ride!

yang sangat menarik hati kami...
rumah yang sangat mewah di tepi tasik ni
ikan keli yang sangat banyak... euwww Mas geli!
memang banyak ikan kat sini

gambar Mas takde ke?
mana aci camni, nak tepek jugak!
hehehehehe....bubyeeee

9 ulasan:

  1. Wah...bestnya berjalan2. Dapat makan2..dapat minum2..dapat naik bot..dapat ambik angin..dapat ambik air..nak pergilah nanti.

    BalasPadam
  2. t: kalau aku bgtau..mesti ko tak akan naik punya~

    BalasPadam
  3. sedapnye cendol tu... memikat jiwa lah mas...hhehehehe

    BalasPadam
  4. klu cmtu akak bisik kt sy je.. psstt, bape kak??
    20x pegi, 20x gak tak naik menatang nih..

    BalasPadam
  5. nak lerr..ko nk sponser ke mas?

    BalasPadam
  6. baik naik bot kat kg aku tu ct,bb yg kat sungai pahang tu lg best...keh3

    BalasPadam
  7. korang klik je kat gambar brosur tu leh lah tau brpe??

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com