terkini dan sensasi

Khamis, 24 Februari 2011

Sabah oh Sabah ~

Assalamualaikum...(^ ^)

Sorilah kawan2, lambat pulak update blog hari ni..
sibuk siapkan cerita pendek arahan aku dlm segmen Abg Ben Ashaari
kalau sudi bolehlah baca kat blog lagi satu... klik sini ok...

nak tengok? klik jer banner ni...
oklah berbalik semula pada cerita entri ni
mesti korang tau kan skrg Air Asia ada buat promosi tambang murah
aku pun excitedlah nak booking tiket ke Sabah
sebab kami adik beradik planning nak cuti-cuti Malaysia
ke Sabah pada tahun 2012 nanti...
bagi yang dah pernah booking tiket online dgn Air Asia ni
mesti dah tau kan macam mana susahnya nak dpt harga
promosi utk tarikh yang kita nak!
nak pulak aku yang kena booking tiket utk 15 orang
tapi aku tetap nak cuba dapatkan jugak
pagi tak dapat, tengahari tak dapat...
akhirnya setelah berusaha sepenuh hati, berjaya jugaklah
aku dapat tiket ke Sabah dengan harga promosi ni
hahahahaha... syabas diucapkan kepada aku
dan semestinya aku tak sabar nak tunggu percutian kami adik beradik
ke Sabah pada tahun hadapan.....tungguuuuuuuuuuuu!!

2 ulasan:

  1. tahniah2.. memang dengki..
    padlie baru je 'kena' ngan air asia ni.. beli dua tiket, RM80 satu.. rupanya nak satu lagi tiket.. beli esok dah RM140...
    Rugi......

    BalasPadam
  2. padlie;

    itulah pasal, nak tau dah air asia ni mcm mana...
    sbb tu Mas berusaha keras jugak utk dptkan tiket..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com