terkini dan sensasi

Sabtu, 26 Februari 2011

tabung

Assalamualaikum...(^ ^)

 

kawan-kawan pernah ada tabung duit tak? mesti ada kan masa zaman kanak-kanak dulu... kalau balik sekolah je mesti masukkan duit syiling kat dalam tabung tu... kononnya nak kumpul duit tu sampai kita dewasa! macam Mas jugaklah, tapi tak sempat tabung penuh dah kena korek... pastu bila besar panjang ni barulah bertekad nak menabung kembali...

jadi Mas pun berazam untuk tahun 2011 nak menabung RM1 sehari... Mas tak akan kira duit dalam tabung tu sehinggalah tergerak hati nak kira... minta-minta konsisten niat menabung ni!

nilah rupa tabung duit Mas... unik dan comel kan!

sambil tu Mas kumpul jugak duit syiling 50 sen


2 ulasan:

  1. miss mas.saari : wow!!! ai pun ada buat entry tabung ni last week kalo x silap...('',)

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA"
    2.New Entry "SELESAI SUDAH, FUH~ LEGA RASA HATI !!!"

    BalasPadam
  2. hehehe..nanti mas baca entri tu k

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com