mrs secretary

Rabu, 9 Mac 2011

222

Assalamualaikum...(^ ^)


menariklah nombor 222 ni!
jadi Mas nak buat entri khas untuk follower ke 222 yang setia bersamaku...


ini header dia yang sangat simple, gambar anak dia...
mesti dia sangat menyayangi anaknya, biasalah ibu kan?
nama blog dia 'aku si penggemar ulam'


hanya dikenali sebagai 'hantu ulam'
nama sebenar Mas tak tahu sebab dia tak letak profile di dalam blognya...
url blog buahkerdasbusuk.blogspot.com... pelik dan menarik kan!
kalau kawan-kawan nak baca blog dia, klik je kat url tu
kepada hantu ulam terima kasih kerana sudi baca blog ni...

4 ulasan:

  1. patutnye akak wat entri khas edisi emas follower ptame tau.. keh3

    BalasPadam
  2. b, nanti akak buat bila blog akak dah genap setahun tau!!
    entri khas utk follower pertama merangkap sifu yang ajar buat blog ni...

    BalasPadam
  3. hihi comel nye baby die kan?..:)

    meh ke rumah..
    ~petua kencing manis~
    keep in touch ye..♥♥♥

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com