terkini dan sensasi

Selasa, 29 Mac 2011

hebatnya penangan Ben Ashaari

Assalamualaikum... (^ ^)

tengahari tadi Mas joinlah jugak segmen khas Ben Ashaari pasal komen menarik dan best tu... masa nilah Mas boleh belajar memberi komen terbaik untuk entri orang lain dengan seikhlas hati! pastu tak sangka pulaklah komen Mas menjadi komen pilihan hati BA... terharunya!


BA ada tulis dia takkan paste komen Mas tu, tapi Mas nak tunjukkan entri mana yang Mas komen dan apa yang Mas komen... bukan menarik pun, tapi mungkin menarik di hati BA! 


pastu tanpa disangka-sangka jumlah UV blog Mas terus meningkat naik... belum pernah lagi UV blog Mas sampai 200++ untuk satu hari, biasanya dalam 50 ke 80 je! memang hebat betul penangan Ben Ashaari ni... 


walaupun tak sehebat blogger lain yang dah sampai beribu-ribu UV sehari tetapi ini adalah pencapaian yang paling membanggakan bagi blogger baru macam Mas ni! terima kasih jugak kepada kawan-kawan yang sudi datang ke blog ini...

20 ulasan:

  1. tahniah gk kak mas...:)..hehe...

    BalasPadam
  2. nur ikhyar dee;
    terima kasih...sikit je tu!

    BalasPadam
  3. anismelon;
    tQ...inilah berkat usaha akak!

    BalasPadam
  4. tahniah mas... tuah badan comel cam kamu....chaiyok!!

    BalasPadam
  5. naurah;
    hehehe...comel ke?
    anyway tqvm!

    BalasPadam
  6. storyfromme;
    adik memang rajin dtg blog akak!
    terima kasih banyak2..akak sgt hargai

    BalasPadam
  7. Salam. Tahniah Mas .. gitulah .. bila follower ribu2 .. senang je kan? Hmm saya banyak kali dah dapat dari BEN.. sebab BEN jugalah blog saya makin dikenali.

    :)

    BalasPadam
  8. tahniah kak mas... :)

    http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2011/03/asal-usul-solat-5-waktu.html

    BalasPadam
  9. salam perkenalan

    boleh exchange link Mas?

    BalasPadam
  10. hasrul;
    betul tu!
    abg Ben memang banyak membantu..

    BalasPadam
  11. ibu addinnasa;
    salam perkenalan jugak!
    boleh je...

    BalasPadam
  12. Tahniah Mas..seronok ye bila dapat ramai kawan..:)

    BalasPadam
  13. kalau abg ben promote blog kita. kompem tinggi trafic.. hihihi.. abg ben pernah jgk promote blog edi psai jelajah blog luar negara tu.. hihi.. abg ben mmg terbaik la kan kak

    BalasPadam
  14. ariana;
    terima kasih..
    betul tu! berkawan biar seribu..

    BalasPadam
  15. trigyy;
    yes! betul tu edie
    abg beng tu mmg terbaik
    dialah pemberi semangat utk akak terus berblog...hehehehe

    BalasPadam
  16. camne nak tengok UV ek?betul2 nak tau..khalis reti tengok pageview je

    BalasPadam
  17. khalis;
    tengok kat nuffnang..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com