terkini dan sensasi

Isnin, 21 Mac 2011

jatuh cinta dengan Nokia E7

Assalamualaikum...(^ ^)

Mas ni memang teruja kalau tengok handphone Nokia... sebab dari mula-mula pakai handphone Mas memang peminat setia Nokia... boleh dikatakan semua jenis model Mas dah pernah guna... tapi setelah iPhone keluar Mas terminat pulak dekat iPhone!

so sekarang memang pakai iPhone 3GS! tapi bila Nokia keluarkan model handphone baru mereka iaitu E7... aduh terus terjatuh cinta... sangat smart!

smart kan? yang ni warna silver white

ni pulak warna dark grey... smart gak kan?

sudah mula berfikir-fikir nak jual jelah iPhone tu dan terus sambar E7 ni... agak-agak husband bagi tak? almaklumlah iPhone tu dia yang belikan... apa pendapat kawan-kawan? mana tau kot ada yang dah pakai E7 ni...

12 ulasan:

  1. i phone utk dijual?wow,interesting..hehe

    BalasPadam
  2. akak,,,adah wat 4time kat kedai hp..
    mm..akak memang suka hp nie kan..p ramai customer hantar repair hp model E.sebab LCD selalu prob...nokia C ok je kak buat masa sekrg...

    BalasPadam
  3. iz;
    tak pasti lagi..
    Mas nak dptkan info dulu, nokia e7 ni ok tak?

    BalasPadam
  4. syuhadah;
    ye ke? terima kasih kerana kasi info ni...nmpknya kena fikirkan kembali ni

    BalasPadam
  5. akak..slalunya yg slide tepi nie aka qwerty nie cepat heng la akak..
    tapi kamera dia cun..12MP kn?drooling XD

    BalasPadam
  6. cik hani..
    betul gak tu..sbb akak dah pernah gak pakai nokia slide ni..
    tulah mmg cun kamera dia!
    anyway thanks for the info..

    BalasPadam
  7. khalis tetap bersama nokia..sbb jatuh, tervabut casing,tetap buleh jawab panggilan.. nokia 3310

    latest entry di blog khalis : Khalis kena saman JPJ pagi ni

    BalasPadam
  8. wahhhh..mmg smart..bestnye kalo dpt..xpelah, iphone tu bg dla je..hehe

    BalasPadam
  9. khalis;
    nokia yg dolu2 mmg tahan lasak

    BalasPadam
  10. d_LA;
    smart kan...tergoda akak!
    iPhone tu kalau nak kena beli tau..

    BalasPadam
  11. wah, smart jugak.. Sha pun pengguna setia Nokia, sebab tahan lasak dan tak banyak karenah nak rosak sgt. Sgt berbaloi..

    Tp klu nk beli hp baru, kena survey dulu.. tanya pengguna lama dan org kedai hp. mereka lebih arif bab ni.

    BalasPadam
  12. sha;
    betul tu...tu sbbnya mas nak minta pendapat kawan2 dulu, pastu nak survey jugak!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com