mrs secretary

Jumaat, 25 Mac 2011

nama baru... header pun baru

Assalamualaikum...(^ ^)

akhirnya berjaya jugak Mas dapat header baru... mulai hari ini Mas tukar dengan rasminya nama blog Mas kepada MRS SECRETARY dan disertai dengan header terbaru ni... cantik tak kawan-kawan? header ni Mas tempah khas dari ezan... senang deal dengan Ezan ni, dia sabar je melayan karenah Mas yang suruh dia edit header ni sampai 4 kali! terima kasih banyak-banyak Ezan... jangan serik tau layan karenah kak Mas ye!



sebab apa Mas tukar nama blog ni ke Mrs Secretary... sesuailah dengan kerjaya Mas sebagai secretary kan? secretary kepada boss di pejabat dan kepada boss di rumah... hehehehe! tapi Mas tetap sayang header lama ni... header ni Mas tempah dari wan hazel dan Mas akan simpan header ni sebagai kenangan kerana header nilah Mas bersemangat untuk berblog sampai sekarang...

mrs secretary

apa pendapat kawan-kawan... ok tak nama dan header baru Mas!

20 ulasan:

  1. ceria mrs secretary ;)
    tp still x de coklat di sini..
    jadi dgn itu....
    dgn itu..
    dgn itu..
    x cantik lar ahahaha
    larikkkkk

    BalasPadam
  2. kenapa kat khalis tak nampak?ke sbb khalis guna firefox??

    hottest entry di blog khalis :
    Lelaki gila seks disimbah air panas

    5 Binatang paling bisa di dunia

    khalis ttp buleh panggil kak mas kan?

    BalasPadam
  3. pinky;
    alah...jgnlah camtu!
    Mas dah antar sedozen coklat kat blog pinky! makan puas2 tau!

    BalasPadam
  4. ayuni;
    thanks ayuni sayang!

    BalasPadam
  5. khalis;
    jadi kenalah view melalui google chrome...baru jelas

    panggil kak mas lah jangan panggil mrs secretary pulak..hehehe

    BalasPadam
  6. cik sue juga ngak bisa melihat header anda itu!!!!

    BalasPadam
  7. cik sue;

    sila gunakan google chrome ye!
    ataupun mungkin internet mu itu slow seperti siput sedut...hehehehe

    BalasPadam
  8. dtg lg malam ni..
    ish anak sapa la yg x tau malu asyik dtg nih huhu..

    mas kamu sgt cuweet..
    jd dgn itu header kamu menawan tertawan..eh ikhlas okeh..
    1 eppy family..
    thanx sayang.. =)

    BalasPadam
  9. storyfromme;

    gracias2...sayang kamu!

    BalasPadam
  10. cantik btul header baru ni...simple but nice....:-)

    BalasPadam
  11. pinky;

    dtg je...nak dok sampai esok pun boleh!
    alahhhh...jgnlah puji camtu, seganlah
    anyway thanks pinky...kamu pun sangat
    cuweet jugak! muahhhh

    BalasPadam
  12. haa.. dah agak dah.. hihihi

    nice blog k.mas

    BalasPadam
  13. header lama cantik. baru pon cantik jgk

    BalasPadam
  14. fashah84;

    thanks atas pujian itu!

    BalasPadam
  15. triggy;

    hai edie..lama tak nampak edie kat sini! anyway thanks, selalu sgt puji blog akak...

    BalasPadam
  16. encik blogger;

    tQ..tulah, sayang kedua2 header ni!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com