mrs secretary

Ahad, 20 Mac 2011

pesta air Selangor 2011

Assalamualaikum...(^ ^)

hujung minggu ni asyik lambat je update blog... maaflah kawan-kawan, banyak sungguh aktiviti Mas sejak jumaat lalu... mana taknya jumaat dan sabtu sibuk berfiesta di Putrajaya tengok hot ballon... hari ni bersukaria pula di Bagan Lalang sempena pesta air Selangor!


inilah pantai bagan lalang

seronok jugaklah pesta air ni kerana banyak aktiviti yang boleh disertai... ada pertandingan karaoke, sepak raga, tarik tali, memancing, bina istana pasir dan yang paling best ada pelbagai cabutan bertuah! Mas sekeluarga cuma masuk pertandingan memancing dan pertandingan membina istana pasir... ini yang paling syok!

husband masuk pertandingan memancing... biasalah kaki pancing kan

Mas dan anak-anak pula masuk pertandingan bina istana pasir
tengoklah bertungkus lumus kami menyiapkan istana...

tiga tenaga kerja yang berjaya menghasil istana pasir

 inilah istana pasir kami... cantik tak?
walaupun tak memenangi apa-apa hadiah tapi 
Mas tetap seronok... anak-anak pun seronok main pasir!


ini sajalah cerita hujung minggu kami sempena cuti sekolah... walaupun penat sebab 3 hari berturut-turut bangun seawal jam 4 pagi, tapi Mas tetap enjoy sebab dapat hiburkan anak-anak... 

6 ulasan:

  1. rumah sy kat taman pantai sepang putra...5 minit je ke pantai bagan lalang...xtau pulak kat situ ade pesta air...ke ni first time diorg anjur?

    BalasPadam
  2. manueng;

    first time kot?
    sebab Mas pun first time pergi sini

    BalasPadam
  3. owh...1st time pergi situ rupenye...amacam? ok tak pantai dia? hehe;)

    BalasPadam
  4. manueng;
    ok..sesuai utk berkelah!

    BalasPadam
  5. hehe...3tahun duk situ, sy xpnah mandi pun pantai tu...ape la nak jd...huhu

    BalasPadam
  6. manueng;
    akak dtg hari tu pun tak mandi sbb air surut, dah petang baru pasang!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com