terkini dan sensasi

Sabtu, 2 April 2011

blogger bercanda di pasiran pantai!

Assalamualaikum...(^ ^)


entri ini bersiar secara langsung dari tepian pantai Port Dickson... sambil menaip dihiburkan dengan deruan ombak membelah pantai dan jeritan kanak-kanak riang gembira mandi air laut... angin pula bertiup sepoi-sepoi bahasa! sungguh aman dan best sekali... sebenarnya Mas saja je ajak husband lepak kat sini... terperap kat rumah pun bosan... lagipun dekat je dari rumah Mas nak ke sini!

sementara Mas sibuk update entri, anak-anak Mas asyik mandi manda... mereka ni memang excited kalau mandi laut ni, especially main ombak! husband pulak bertemankan joran kesayangannya... kaki pancing biasalah!


ada macam Ben tak? mestilah ada kawan-kawan, nama pun dah dekat sama! hehehehe... sorang Ben Ashaari dan sorang lagi Mas Saari... jangan cemburu! oklah kawan-kawan, nak pergi jalan-jalan kat tepi pantai jap sambil posing...

10 ulasan:

  1. wahhh syahdu syahdan jer rase kan...
    dgn angin sepoi2....
    heheee..
    have a nice holiday! :)

    BalasPadam
  2. akak memang tinggal kat PD ke holiday?? sebeb jijah org PD..

    BalasPadam
  3. mungelily;
    memang best, nyaman je!
    bkn pi holiday pun, lepak2 je..

    BalasPadam
  4. cik azizah;
    dtg lepak2 je, dok kat salak tinggi
    oooo org PD ye?

    BalasPadam
  5. storyfromme;
    hehehehe...style sikit2 je!

    BalasPadam
  6. chegu zubir;
    hehehehe...sekali sekala ubah angin!

    BalasPadam
  7. bestnyer bercanda di tepian pantai..

    BalasPadam
  8. mamawana;
    best sgt, saja release tension!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com