mrs secretary

Khamis, 21 April 2011

bertuahnya hari ni!

Assalamualaikum...(^ ^)

tersenyum lebar sampai ke telinga Mas pagi ni... tak sangka pulak sangat bertuah hari ni! 

pertamanya Mas rasa bertuah bila husband masakkan nasi lemak pagi ni... tak sangka dia sanggup bangun pagi semata-mata nak masak nasi lemak untuk Mas bawa bekal ke ofis... terima kasih abang! sangat sedap nasi lemak ini, lain kali buatlah lagi... jemput makan kawan semua!


keduanya, tak sangka pula Mas terpilih sebagai pemenang pertama untuk segmen dialog bersama Pembawa Wacana! kawan-kawan boleh tengok keputusannya di sini... hadiahnya, PW akan letakkan link blog Mas di bloglist khas... bestnya, Mas sangat suka! jom tengok dialog tu, klik sini... syukur alhamdulillah, hari yang sangat bertuah!

12 ulasan:

  1. tahniah! Dan selamat menjamu selera...he he

    BalasPadam
  2. sedap nye kak..hehe..teringin pulak nak makan nasi lemak.. ;)

    BalasPadam
  3. untungnya badan, dapat suami yang masakkan nasi lemak..

    BalasPadam
  4. @qucachahir
    hehehehe...mmg sedap!
    pi suruh mak masakkan...

    BalasPadam
  5. @missbby
    mmg untung!
    dialah yang terbaik..hehehe

    BalasPadam
  6. waa...terharu kalo dapat bekal dari org tersayang...bertuah badan...

    jOm kOmen kat tentangboolan.blogspot jOm!

    BalasPadam
  7. ala..beruntung sgt3..hihi..smg bahagia selalu ya..amin..

    BalasPadam
  8. @qucachahir
    kalau camtu masak sendirilah..hehehe

    BalasPadam
  9. @mOon jOhari
    tulah...terharu sangat!
    rasa diriku begitu berharga..hehe

    BalasPadam
  10. @Ai Ni..
    sangat beruntung!
    terima kasih atas doa itu..amin

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com