terkini dan sensasi

Isnin, 4 April 2011

Coretan ABPBH 2010, lagi gambar artis!

Assalamualaikum...(^ ^)


Selamat petang kawan², jom pekena goreng pisang! 

Puas hati tak tengok gambar artis² kesayangan dalam entri sebelum ni? Kalau tak puas hati, ini ada lagi gambar artis² yang sempat Mas ambil semasa ABPBH semalam. Mereka sememangnya artis yang sangat sporting dan tidak sombong. 

 Rabecca Nur Islam, cantik tapi seksi woooo!

 Nabila Huda, macam² gambar dia!

 Fasha Sandha, cantik!
Pelakon TV Wanita Popular

 Datuk Siti Nurhaliza, cantik sangat!

 Diana Danielle, gorgeous and comel!

 Yusry KRU, handsome!

 Lisa Surihani, comel dan peramah!
Pelakon Filem Wanita Popular

 Jehan Miskin, handsome dan sporting!

 Lan, sempoi je!

 Remy Ishak dan Tiz Zaqiyah, susahnya nak ambil gambar mereka berdua ni!

 Fara Fauzana, cantik and comel!
Penyampai Radio Wanita Popular dan Pengacara TV Wanita Popular

Faizal Ismail, sporting dan peramah!
Penyampai Radio Lelaki Popular

FBI dan Fafau, gandingan yang mantap untuk HotFM!

 Ana Raffali, comel dan genit!

 Aida Aris, cantik dan lemah lembut!

Shahir, cute and comel!

Mas cuma dapat bergambar dengan Pengarah Filem terkenal ini dan pelawak ini je.

 Mr. David Teo, memang sporting!

Yassin, kelakar dan sporting!

Ini sajalah kawan², tapi Mas sedih tak dapat bergambar dengan Rosyam Nor. Tak nampak pun kelibat dia malam tu, tak datang mungkin sebab tak tercalon kot?

11 ulasan:

  1. comel2 aje tgok artis ni, terutama siti...

    BalasPadam
  2. wah mst best kan dapat g sane..
    best nyer..
    cantek2 la mereka..

    BalasPadam
  3. iemah;
    memang mereka cantik dan tak sombong!

    BalasPadam
  4. pasni bole la dapat ofer blakon dr David.. haha...
    Yasin memang peramah... dulu Yana ade jmpe dia kat tmpat pehntian rehat mana nth ngn kru2... tapi takde gamba.. sebab Yana masa tu budak2 n tak hirau pasal artis.. hehe...

    BalasPadam
  5. yana;
    akak dah ckp ngan Mr David kalau nak cari pelakon baru carilah akak!hahaha

    haah! yassin peramah sgt dan kelakar!

    BalasPadam
  6. Nak jadi artis mesti kena comel, lawa, cantik, genit....kan kan kan

    BalasPadam
  7. mamawana;
    betul tu...tapi sporting dan peramah pun penting serta ikhlas layan peminat!

    BalasPadam
  8. bestnyeeeee dapat jmp face2face ngan dorang kan Mas...
    huhuhu...jelesnyeeeeee..

    BalasPadam
  9. norhafiza;
    alah...jgnlah jeles!
    dah rezeki Mas nak jumpa diaorang..

    BalasPadam
  10. dah boleh jadi paparazzi ni

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com