terkini dan sensasi

Isnin, 4 April 2011

Coretan ABPBH 2010, memang best tengok secara live!

Assalamualaikum...(^ ^)


Selamat pagi, moga semuanya sihat dan dilimpahi rahmat olehNya. Mas masih berada di puncak Genting Highlands, hari ni Mas bercuti lagi. Semalam pun balik lewat dari menonton ABPBH 2010.

Bercakap mengenai ABP, Mas rasa memang seronok menonton secara live. Dapat tengok kerja belakang tabir, dapat beramah mesra dengan artis dan sangat terhibur dengan persembahan artis² yang sangat mantap. Tapi yang tak seronoknya penonton memang tak dibenarkan turun kat tempat duduk artis untuk bergambar, hanya boleh ambil gambar dari atas. Inilah gambar artis yang sempat Mas ambil untuk tatapan kawan².

Shaheizy Sam, comel dan peramah!
Pelakon Filem Lelaki Popular dan Bintang Paling Popular 2010

 Sheera Iskandar, gorgeous!

 Ashraf Muslim, handsome!

 Shah Jaszle, macam pemalu je!

 Dafi, cute dengan lesung pipitnya!

 AG HotFM, memang sporting dan kelakar!

 Aaron Aziz dan isteri, bagai pinang dibelah dua!

 Fizo Omar dan Intan Ladyana, dua² peramah!

 Zizie Ezette dan suami, Zizie putih melepak!

 Natasha Hudson, gorgeous!

 Dottie, sporting and comel!

 Johan, memang kelakar!

 Along, sporting and comel!

 Hans Isaac, handsome and macho!

 Angah, comel dan cute dengan lesung pipitnya!

 Nabil, sporting and peramah!

Arja Lee, pelakon Dalam Botol!

Artis² ni semua memang sangat sporting bila Mas panggil nak ambil gambar mereka. Tapi bukan ini je ada lagi tau, nanti Mas sambung dalam entri lain.

12 ulasan:

  1. seronoknye kak mas kat sana.. upload le bebanyak lagi..hehe

    hottest entry di blog khalis :
    Ada apa dengan DARA

    BalasPadam
  2. mmg drpd dulu kita x boleh turun kat tempat diaorg la kak..

    eh, gambar aku pun ader?

    BalasPadam
  3. uishh! jeles nya kat kak mas!!hee

    BalasPadam
  4. khalis;
    memang seronok, artis2 ni sgt sporting!

    BalasPadam
  5. Ja;
    sue kata boleh sebenarnya tapi tahun ni je kawalan ketat sikit!

    BalasPadam
  6. mira;
    sila jgn jeles...tengok je gambar artis2 tu puas2! hehehehee..

    BalasPadam
  7. mizzkechique;
    amboi3...memang seronok! hehehehe..

    BalasPadam
  8. wah, amek gmbar dpan2.. huhu.. sit VIP ke tu kak?

    BalasPadam
  9. edie;
    akak duduk seat biasa je, tapi akak panggil je artis tu cakap nak ambil gambar... pastu diaorang dtglah!
    artis2 ni memang sporting...

    BalasPadam
  10. waaaa bestnyer tgk livee...
    jumpe artis pun live kann..
    heheee...
    jeless ;p

    BalasPadam
  11. mungelily;
    memang best, artis2 ni semuanya sporting dan peramah!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com