mrs secretary

Jumaat, 22 April 2011

Maharaja Lawak... malam ni kepunyaan JAMBU!

Assalamualaikum...(^ ^)

minggu ni Maharaja Lawak dah masuk minggu keempat... minggu yang Mas mengharapkan Amir akan terkeluar! jadi macam biasalah Mas akan review untuk tatapan kawan2 yang tak dapat menonton! Mas akan review secara ringkas, padat dan tepat... hehehehehe

  • tiada persembahan pembukaan oleh Usop Wilcha... rasa lain je! 
  • persembahan Amir tetap the worst tetapi Mamat Khalid puji terbaik... penat dah Mas cari mana yang terbaiknya tetap tak jumpa! gelak pun tidak...
  • JOZAN best! tak nak cakap apa2 dah... BEST!
  • Jihan dengan Man masih tercari2 identiti lawak mereka... biasa2 je!
  • SEPAH pun best! yang ni pun tak nak komen banyak2... BEST!
  • lawak Nabil memang kreatif tapi apasal Mas tak gelak pun? hurmmmmmmmmm...
  • Alex ngan Balas pun biasa2 je... puas cuba nak gelak tapi tak gelak pun!
  • JAMBU TERBAIK... TERBAIK dan TERBAIK!
  • tak faham Mas kenapa Mamat Khalid asyik puji lawak Amir bagus... 
  • ALEX terkeluar! Amir masih selamat... mungkin sebab Mamat Khalid banyak puji dia! hurmmm..

14 ulasan:

  1. tengok MR episod pertama je..huuu

    BalasPadam
  2. akhirnya saya berjaya mensubscribe astro mustika,penangan ML lah ni...puas hati!

    BalasPadam
  3. huwaaaa... x dpt tengok... x der astro warna... nasib baik cik mas ade review... hehe... tQ....

    BalasPadam
  4. @cik ayin
    alaaaa...ciannye!
    takpe baca je review akak ni...

    BalasPadam
  5. @norinaomar
    betul tu mmg puas hati kalau dapat tengok secara live kan?

    BalasPadam
  6. @Arif Azmi
    agaknye kot?
    ke ada ilmu...hehehehe

    BalasPadam
  7. @akulahct
    alah..jgnlah nangis!
    tak dapat tengok baca je review Mas ni...at least tau gak perkembangan kan?

    BalasPadam
  8. tak boleh nak tengok sebab tak langgan astro warna..hehe..

    lawak amir memang ntah pape.. mase sekolah dulu pon dye cam hampeh gitu gak..

    BalasPadam
  9. @Amirah Adnan
    takpe...baca je review ni!

    mmg macam hampeh kan?

    BalasPadam
  10. tulaa pelik tul laa amir tue..

    tpi yg jambu tu saye geli laa tgk hahaha.. tpi tetap kelakar..

    tpi mlm tu plg best bg saye nabil laa. suke idea dia walupun lawak kurg kan.. hahaha

    BalasPadam
  11. @Qamarul
    pelik kan? apa ntah aura dia!

    hehehehe...nama pun jambu!

    idea nabil mmg kreatif tapi Mas rasa takde lawak pun!

    BalasPadam
  12. haha . iera suke nabil , sepah n jambu jeh ^^ amir? no komen . haha. tp die cute lah kn :D haha

    BalasPadam
  13. @Amira
    akak suka Nabil sbb dia kreatif je, lawak bagi akak biasa2 je...

    Sepah n Jambu mmg pilihan akak..BEST

    Amir..tak minat langsung!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com