mrs secretary

Selasa, 12 April 2011

minggu orientasi UBM... jom daftar!

Assalamualaikum...(^ ^)



dunia blogger sekarang dah makin canggih kan... universiti alam maya pun dah wujud! Mas memang kagumlah dengan pihak pengurusan yang melahirkan idea canggih begini...jadi Mas nak ajak kawan-kawan sekalian, marilah kita sama-sama mendaftar untuk minggu orientasi UBM ni... untuk mendaftar sila klik banner dan tarikh tutup pendaftaran ialah pada 13 April 2010! untuk minggu orientasi ni tugasan yang perlu dilaksanakan ialah...

letakkan banner UBM dalam entri
siap... seperti di atas!

nama anda dan nama blog anda
nama : Mas Saari
nama blog : Mrs Secretary

sejak bila mula berblog
sejak 13 Januari 2011

apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini
pada pandangan Mas dunia blog sekarang semakin dikenali ramai dan ianya sebagai medan perantaraan untuk kita berkenalan dengan sahabat di alam maya... di samping itu juga telah wujud banyak komuniti blogger yang membolehkan para blogger berkenalan dengan lebih rapat serta bertukar pendapat dan pandangan mengenai dunia blog! tidak dinafikan juga dengan berblog kita boleh menjana pendapatan!

pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini
satu idea dan usaha yang sangat bernas dan kreatif... dengan kewujudan IPTM akan mengeratkan lagi hubungan antara blogger serta boleh membuktikan bahawa berblog ini bukan sekadar mengisi masa lapang tetapi boleh memberikan pelbagai manfaat yang berguna!

tugasan siap!
terima kasih pihak pengurusan UBM...

6 ulasan:

  1. cayalah...
    dah like kat FB...
    tinggal entry ye...


    jom mengundi !!!~
    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/marilah-mari-kita-mengundi.html

    BalasPadam
  2. solo molo;
    ok..akan like skrg dan tinggalkan entri!

    BalasPadam
  3. thanx ya.. da folow blog yang menarik ini juga.. slm ukhuwah..

    BalasPadam
  4. gen2merah;
    ok..terima kasih!
    salam perkenalan jugak..

    BalasPadam
  5. kak mas!!!! ingat kite x??

    BalasPadam
  6. ziela;
    of courselah ingat!!
    apa kabar???

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com