mrs secretary

Ahad, 10 April 2011

review filem Cun : memang cunlah!

Assalamualaikum...(^ ^)

akhirnya dapat jugak Mas menonton filem CUN hari ni.. memang cun lah filem ni, sangat berpuas hati menontonnya! dari awal cerita hinggalah habis memang tak kering gusi dibuatnya, asyik gelak je! 



review filem Cun
filem yang lucu tetapi penuh dengan nilai kasih sayang dan hubungan kekeluargaan yang sangat rapat.. watak hero kampung (Atan) yang cuba nak mengorat seorang awek cun (Luna) memang sangat kelakar tapi sweet! memang tak sangka seorang awek cun yang glamour boleh terpikat dengan hero kampung yang hidupnya bertemankan sawah padi dan seekor kerbau.. hubungan kekeluargaan si hero yang sangat erat telah berjaya memikat hati si awek! walaupun banyak babak kelakar tapi ada jugak babak sedih yang membuatkan penonton mengalir airmata apabila menontonnya.. Mas paling suka dialog apabila si awek cun kata siapa kata klcc tak boleh bersatu dengan sawah padi!

lakonan watak utama Maya Karin (Luna) dan Remy Ishak (Atan) memang sangat cun! memang mereka sesuai digandingkan bersama.. jadi apa lagi kawan², pergilah menonton filem ni.. memang best dan menghiburkan! Mas bagi 8 bintang.. tapi yang paling best sebab Mas dapat bergambar dengan heroin filem ni, jangan jeles!


11 ulasan:

  1. wah..jeles2..hehe..mira tunggu nak donlod jek..kat kelantan mane ade panggung kak.. hek2..:p

    BalasPadam
  2. Waah.. bergambar dgn Maya Karin... Lucky u..
    Nak kena tengok juga filem CUN ni lah...

    BalasPadam
  3. grrrrrrr...jelesnye sayangku bergbr ngan maya!
    haippp x ajak pun ;)

    BalasPadam
  4. amirah;
    ooo ye ke?
    takpe nanti dah keluar cd bolehlah beli...baru best tengok!

    BalasPadam
  5. 4 Kay-E;
    hehehehe...memang sgt untung!
    maya karin sgt friendly dan cantik...
    tapi tu gambar masa kat sukan powerboat kat putrajaya...saje je tepek sbb dia heroin filem tu kan?

    BalasPadam
  6. pinky;
    alah jgnlah jeles...bkn Mas taknak ajak u, u jauh sgtlah..heheehehe

    ni gambar masa sukan powerboat kat putrajaya hari tu...saje je tepek kasi org jeles...heheehhehee

    BalasPadam
  7. betol ke best citer nie?.
    sebab ada jugak org kata tak best.tapixpelah.nanti syafa try tgok dulu la..baru taw nak komen..hehe..

    part gambar tuh,saya sngt jeles..maya karin g2..hehe

    BalasPadam
  8. syafa;
    lain orang lain pendapat kan?
    bagi Mas cerita ni best!
    awk tgklah dulu pastu nilai sendiri..

    sila jgn jeles tentang gambar itu ok

    BalasPadam
  9. best kn~~~hehehe..ni dtg dri blog abg ben...

    BalasPadam
  10. irma;
    terima kasih sudi singgah!
    memang best! Mas suka, tp ada gak yang ckp tak best...huhuhu

    BalasPadam
  11. pic dgn maya tu memang cun...oooo saje wat org2 jeles yer..ahaks:P


    Tips untuk or malas bersenam tp nak kurus

    Tips nak cepat kurus

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com