mrs secretary

Selasa, 12 April 2011

sakit... bertuahnya kalau suami ada disisi

Assalamualaikum...(^ ^)

maaflah kawan-kawan, Mas lambat update! hari ni Mas tak sihat kerana diserang migrain yang sangat teruk! MC lah hari ni! dah lama tak kena migrain ni, tapi bila dah kena sampai tak boleh bangun langsung... baru nilah Mas larat nak bangun dan bolehlah update blog kesayangan ni! 


bila sakit macam ni barulah Mas terfikir alangkah bertuahnya kalau suami ada disisi... tapi nak buat macam mana husband kerja 24 jam pulak hari ni! kalau tak bolehlah jugak suruh picitkan kepala atau buatkan air ke? macamlah tulah isteri bila suami takde disisi!

tapi bila dia ada kat rumah mulalah nak berleter je tak tentu pasal... marah sana marah sini ikut sesuka hati je! bila suami takde tau pulak susah sebab semuanya kena buat sendiri, nak pulak tiba-tiba sakit macam ni kan! macam terkena batang hidung sendiri je! takdelah, Mas tak macam tu tau! tapi walau macam mana pun suamilah teman terbaik kita tak kira waktu sihat atau sakit...

8 ulasan:

  1. sian kakak..
    rehat oke.. :)
    takpew..tunggu hubby balik.. ;)

    BalasPadam
  2. patotla tadi kol tempat KAK lily yg menjawabnyer ~

    BalasPadam
  3. memang kak mas ada kekuatan arr,,dalam migrain masih sempat update,,moga en suami yg membaca blog ini balik menemani..

    Blog terbaik

    Mnutup aurat tapi berbogel??

    Ada apa dengan dara

    BalasPadam
  4. Hmm ... alahai .. sian ehh .. hehehe...

    BalasPadam
  5. qucachachir;
    thanks!
    mmg nak rehat je hari ni...tapi blog tetap update! hehehehee

    BalasPadam
  6. BbSh;
    sorilah...mmg tak boleh nak buat ape!
    rasa nak meletup kepala ni...

    BalasPadam
  7. khalis;
    hehehehe...kuatkan semangat je!
    rasa lain macam je kalau tak update..

    alah...husband balik esok pagi!
    dia kerja 24 jam..

    BalasPadam
  8. hasrul;
    terima kasih...
    kena bersabar jelah!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com