mrs secretary

Jumaat, 1 April 2011

Tiket percuma sudah dapat!

Assalamualaikum...(^ ^)

Hehehee, sangat gembira dan teruja! Maklumlah pertama kali nak tengok secara live dari Arena Of Star Genting Highlands, tiket pun dah berjaya adik dapatkan dengan usaha yang gigih.

Terima kasih adik Mas kerana merealisasikan impian kakakmu yang tercinta ini, kenalah puji lebih sikit kan? Kang dia ubah fikiran susah pulak, mesti kawan² tertanya tiket apa kan atau pun kawan² dah tau! 


Inilah tiket Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010. Kalau ada kawan² yang dapat tiket jugak dan akan pergi boleh kita jumpa di sana. Pada yang menonton TV3, jangan lupa tengok Mas.

12 ulasan:

  1. UHh ahad ni yer ..tangkap gambo banyak2 .. awek saya nak menang malam tu .. nama dia LISA ...tau tau.

    BalasPadam
  2. wahhh..gambo ngan artis reramai le lepas nie..hehe..smoga upload gamba bebanyak ek

    BalasPadam
  3. hasrul;
    ye..ahad ni!
    ok akan bergambar sampai lebam!

    BalasPadam
  4. khalis;
    hehehe..sudah semestinya!
    dgn rosyam nor je 20 keping...hahaha

    BalasPadam
  5. solo molo;
    pergi gak ke?
    ok...bolehlah kita jumpa!

    BalasPadam
  6. hanim;
    hehehehe...jgnlah jeles!

    BalasPadam
  7. as salam..
    ziarah dari blog encik ben~
    hmm..anon..ada pro dan con..
    memang sarkastik..
    tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


    SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

    http://fadzli-rt.blogspot.com


    saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
    kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

    BalasPadam
  8. wow..best nye akak..nanti kalau jumpa irma kim salam yew kak..hehe.. :)

    BalasPadam
  9. fadzli;
    terima kasih sudi jadi pembaca blog ini...akan jenguk blog awak jugak!

    BalasPadam
  10. qucachahir;
    hehehehe...ok! kalau jumpa akak sampaikan~

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com