mrs secretary

Sabtu, 21 Mei 2011

aura merah yang menawan dan mengoda

Assalamualaikum...(^ ^)

Selamat berhujung minggu kawan2...
apa perasaan kawan2 tengok blog Mas yang MERAH ni... rasa tertawan dan tergoda tak? 

sebenarnya warna merah mempunyai auranya yang tersendiri... biasanya ia dikaitkan dengan aura yang menawan dan menggoda! pemilihan warna merah juga boleh menyemarakkan mood dan kelihatan seksi... bagi Mas kalau terlihat sesuatu barang yang berwarna merah pasti hati terus tertawan! dan warna merah juga boleh membuatkan Mas hilang segala stress dan tekanan... begitulah hebatnya penangan warna merah kepada Mas!

rasanya ramai wanita yang sukakan warna merah... walaupun ianya nampak garang tetapi bila wanita memakai sesuatu yang berwarna merah dia akan nampak lebih hot! dan warna merah juga melambangkan sikap yang sangat berwibawa dalam diri wanita... selain itu mereka akan nampak lebih yakin dan bersemangat!



menawan dan mengoda kan?

16 ulasan:

  1. kite pown suke kaler merah-merun
    cantek sangat..
    nampak garang dan menggoda gitu! ;)
    hehe..

    BalasPadam
  2. btoi2...nampak gojes g2....gk pown gila merah ang ang...watkan rasa lebih berkeyakinan n berani..

    BalasPadam
  3. menggoda. tapi edi lagi suke pink.. hahhahk3.. mybe sbb remaja lagi kot.. hehhe

    BalasPadam
  4. merah memang kaler fevret freaky. nampak anggun dan bergaya kalau pakai merah..

    Linda Onn dapat balik FB

    BalasPadam
  5. mOon suka kaler merah cili....nampak yakin dan berani...kaler menggoda dan anggun bg mOon ialah kaler itang...

    BalasPadam
  6. memang hot warna merahh.. ai likee!!

    BalasPadam
  7. sy sblm nih suker pink...skrg nih suker pink jugak..tp lately banyak gak brg2 sy yg warna merah...kete merah, beg tgn merah, jam tgn merah...hr nih g knduri pon pakai kebaya merah....awesome~

    BalasPadam
  8. @gadis kepastian
    bagus! tampil lebih yakin dgn merah..

    BalasPadam
  9. @trigyy
    tak rocklah suka pink...hehehe
    budak2 bolehlah, macam anak akak!

    BalasPadam
  10. @mOon jOhari
    terima kasih atas pendapat itu!
    hitam itu stylo..

    BalasPadam
  11. @^^nu[dd]yra^^
    Mas memang tak suka pink sangat walaupun ada gak baju pink! tapi stuff Mas lebih byk warna merah mcm handbag, jam, kasut, baju, kereta...

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com