terkini dan sensasi

Isnin, 16 Mei 2011

derhaka dengan Nuffnang... bertukar ke Advertlets

Assalamualaikum...(^ ^)


masa dalam perjalanan ke Taman Layang-Layang semalam, BA ada bertanya dengan Mas mengenai income yang  Mas dapat dari Nuffnang... memang malulah Mas nak cakap, selama 4 bulan berblog income Nuffnang Mas baru RM3.00 je! pastu dia nasihatkan Mas suruh tukar kepada Advertlets... 

jadi hari ini dengan perasaan yang berbelah bagi Mas pun berfikir dengan penuh khusyuk... patut ke Mas bertukar ke Advertlets dan derhaka dengan Nuffnang? tapi bila ingat balik nasihat yang BA berikan, Mas pun buat keputusan muktamad untuk bertukar juga kepada Advertlets... harap ia boleh menjanjikan yang terbaik! tapi Mas masih lagi guna Nuffnang di blog kedua Mas... maksudnya bukan derhaka terus, derhaka sikit je...

tapi tak mengapalah... guna Nuffnang ke, guna Advertlets ke, Mas tak kisah sangat sebenarnya! lagi pun Mas masih baru dalam dunia blog ni, jadi mestilah income tu tak banyak lagi! tapi kedua-duanya tetap ada kelebihan masing-masing...




12 ulasan:

  1. wah kak..

    agak2 ok adver tu,kongsi2 cter ngn sy yer.

    cam nak derhaka gak ni..hehhe..

    BalasPadam
  2. yeeaaa welcome to the group.. bile da gune advertlets, hanya tumpu nak cari trafik je :)

    BalasPadam
  3. dia takleh guna dua2 kak kalo advertlets dengan nuffnang ni..sebab nuffnang kedekut...ops~ :p kang jatuh gliteratti kalo guna nuff bersama advertlets..

    BalasPadam
  4. erm. saya still dengan nuffnang kot. walaupun sikit takpe lah. hiks pasni maybe kalau akak tukar ke adsverlets tuu hope blog akak makin masyuuuuuk ler. hihi

    BalasPadam
  5. @nuyui a.k.a miss NUSHA
    hehehehe...baru je nak try ni!
    nanti kalau ok akak roger ye..

    BalasPadam
  6. @Freaky
    hehehehe...boleh tukar hari ni!
    kita tengok camne ye..

    BalasPadam
  7. @Sunah Mohammad
    oooo camtu ke?
    maknanya dua2 blog kena guna advertlets lah...

    terima kasih sunah bagi tau pasal ni

    BalasPadam
  8. @sarah mohamad
    akak pun sayang sebenarnya ngan nuffnang ni...tapi nak try dulu guna advertlets ni! kalau ok teruskan je, masyuk tak masyuk tu lain kira..hee

    BalasPadam
  9. itulah kak mas, ramai yg dah bertukar...

    BalasPadam
  10. @Lulu caldina
    akak pun dgr nasihat abg ben semalam... tu yg tukar tu!

    BalasPadam
  11. tapi xsalah kan..
    ubah angin sikit je..hehehe...
    keep it up..dapat lebih bagi sikit erk...hehehe

    BalasPadam
  12. @Farhan Zulhusmi
    hehehehehe...betul tu!
    bertukar ke arah kebaikan kan?

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com