terkini dan sensasi

Isnin, 2 Mei 2011

hari yang penuh bermakna!

Assalamualaikum...(^ ^)

alhamdulillah, hari ini adalah hari yang penuh bermakna bagi Mas! pertama sekali, hubungan silahturrahim antara rakan blogger semakin rapat apabila Mas sama² menghadirkan diri ke majlis perkahwinan Ujang dan Yana! walaupun Mas baru mengenali Ujang, Yana dan rakan blogger yang lain tapi bila kami berkumpul di majlis ini hubungan persahabatan itu semakin mesra! begitulah bermaknanya dunia blog ini dan inilah gambar Mas bersama rakan² blogger!

 with Lyla

 with Iera, Anis, MasAhmadSafwan, Abg Ben, Nik, Nana dan Bro Framestone

 kami geng rumah merah!

semakin rapat walau baru 3 kali jumpa

tumpang kerusi pengantin, ingat pulak waktu bersanding 9 tahun lepas!

perkara kedua yang membuatkan hari Mas penuh bermakna apabila dapat meraikan harijadi Mas bersama husband dan anak²! tak sangka pulak ajakan husband ke Alamanda rupa²nya nak belikan hadiah istimewa untuk Mas dan celebrate birthday sekali.. terima kasih abang atas hadiah dan raikan birthday Mas! ia sangat bermakna dan Mas sangat happy! 

my birthday cake, Oreo Cheese Cake!

my birthday present..

acara potong kek, may God bless me!

27 ulasan:

  1. kak mas..
    eppy bornday again..dh wish kt fb tadi ;)
    tapi besday girl bz ari ni hehe ;)

    sedapnye cake tu huhu~

    BalasPadam
  2. mesti meriah majlis ujang td kan? xdpt nak pegi..

    epy bday kak mas.. :)

    BalasPadam
  3. owh..bestnya dapat kunjung perkhawinan blogger yang kita kenali..konfirm ujang rasa dihargai dan terharu bila ada blogger2 datang singgah..:)..

    BalasPadam
  4. ermm kalo kat kl saya dah join dah

    BalasPadam
  5. akak, bestnyer dapat beg tangan warna merah tuh....suker ! suker! suker !

    BalasPadam
  6. bestnyeee kek tu kak mas...hehehe...hanya mampu ucap selamat hari jadi

    BalasPadam
  7. hepy bufday kak mas..
    sedapnya kek tu.. nyum2..

    jeleznya tak dapat join majlis tu..huhu

    BalasPadam
  8. wah, betul2x birthday ari ni... jeles dpat kumpul kat umah ujang.. huhu..

    BalasPadam
  9. @♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
    thanks wish lagi sekali!
    dah baca dah kat FB tadi...hehehe

    BalasPadam
  10. @ejulz
    meriah gaklah... ramai geng blogger datang! akak pun sampai dah lambat, tak sempat tengok pengantin bersanding...

    thanks for the wish..

    BalasPadam
  11. @Syuxer
    hurmmm... best dpt kumpul ramai2 camtu! ujang pun happy je..

    BalasPadam
  12. @mcm ni lah
    takpelah, nak buat camne kan dah jauh..

    BalasPadam
  13. @^^nu[dd]yra^^
    hehehehehe...akak pun suke! dah lama idamkan, tak sangka husband bagi hadiah..

    BalasPadam
  14. @~iera kan~
    best sgt! takpelah, ucapan tu dh sgt bermakna utk akak..

    BalasPadam
  15. @cik pulau
    terima kasih!
    mmg sedap kek tu...

    takpelah tak dpt join, nak buat camne kan?

    BalasPadam
  16. @trigyy
    betul tu.. birthday yg paling bermakna sbb ramai kawan2 blogger wish...

    alah jgnlah jeles...edie jauh kan nak buat camne!

    BalasPadam
  17. happy belated birthday kak mas :)

    BalasPadam
  18. hepi belated birthday! best hadiah...

    BalasPadam
  19. hye kak...... I dah blk awal, tak sempat juma u olz

    BalasPadam
  20. @Rozita
    terima kasih!
    hehehehe...sgt best

    BalasPadam
  21. @Tasha
    tulah, akak pun sampai lambat!

    BalasPadam
  22. hepi belated birthday mas. kakchik pun pegi gak aritu.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com