terkini dan sensasi

Ahad, 8 Mei 2011

ibu, mak, mama, ummi, bonda...

Assalamualaikum...(^ ^)

inilah kedua2 MAK yang paling Mas sayang dan cintai hingga hujung nyawa! di sebelah kiri tu arwah mak Mas, Faziah binti Abdul Rahman... pada hari ibu ni Mas tak dapat nak peluk dan cium mak kerana mak dan tiada disisi Mas... tapi Mas hanya mampu doakan semoga arwah mak dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 beriman di dalam syurga! sesungguhnya saat ini Mas sangat rindukan arwah mak dan Mas rasa terkilan sangat sebab tak dapat ziarah kubur arwah mak pada hari ibu ni... tapi kenangan bersama arwah mak tetap terpahat di hati selamanya!

di sebelah kanan tu pula mak mertua Mas, Fatimah binti Sulaiman... pada dialah sekarang Mas menumpang kasih sayang seorang mak! dialah ibu mertua yang terbaik dan Mas sangat menyayanginya! terima kasih kerana sudi menerima Mas sebagai menantu dan terima kasih juga kerana memberikan kasih sayang kepada Mas dan suami! Mas juga mohon maaf sekiranya ada salah silap yang pernah Mas lakukan... ampunkan segala dosa2 Mas!

Selamat Hari Ibu kepada semua yang bergelar ibu di seluruh dunia... terutamanya kepada kakak2 Mas iaitu Sal Saari dan Mimie Saari... semoga kalian menjadi ibu yang terbaik dan terhebat kepada anak2 kalian! 


16 ulasan:

  1. selamat hari ibu buat Mas
    al fatihah semoga roh ibu mas di cucuri rahmat,,amin

    BalasPadam
  2. al fatihah dan selamat hari ibu buat kak mas juga..

    BalasPadam
  3. selamat hari ibu buat kak mas.. :)

    BalasPadam
  4. AL FATIHAH buat ibu akak. kak mas, kini masa akak jadi seperti ibu, malah lebih baik dari ibu, selamat hari ibu kak mas :)

    BalasPadam
  5. Alfatihah buat bonda mas dan selamat hari ibu buat MAS :)

    BalasPadam
  6. MAS : tak kesah dr puak mane..tp kite satu dunia blogger kann..hehe..salam kenal..

    BalasPadam
  7. Salam kenal dr Nz ^^

    Selamat hari ibu yea.. tq visit my site n be my follower=)
    follow u back dear.. keep in touch k..

    BalasPadam
  8. selamat hari ibu kepada semua ibu dalam dunia ni, especially mak awak jugak :)

    BalasPadam
  9. hai sis..
    follow sini juge.thanks ya :)

    BalasPadam
  10. hepi mother's day utk mas ye..bertuah anak2 mas mempunyai seorang ibu mcm mas.

    BalasPadam
  11. tq sggh ke blog..
    soei lmbt,bru lik outstion =)

    p/s: syg makkk sesngt!!!

    BalasPadam
  12. kak mas..
    slamat hari ibu ya :)
    smga kak mas sntiasa jadi mama yg terbaik di mata suami dan anak2 ;)

    kite nak gegirl hukhukhuk..

    BalasPadam
  13. @♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
    terima kasih adikku sayang!

    akak pun nak gegirl jugak...sama2lah kita berusaha ye...hehehee

    BalasPadam
  14. @naz
    terima kasih...
    insyallah, akak akan jadi ibu yg terbaik dan terhebat utk anak2!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com