mrs secretary

Jumaat, 6 Mei 2011

Maharaja Lawak... JAMBU memang Jambulah!

Assalamualaikum...(^ ^)

seperti biasa setiap minggu mesti ada sesi review Maharaja Lawak... sama seperti minggu2 yang lepas ada sesetengah peserta memang membosankan lawak mereka! tapi yang menghangatkan suasana masih kumpulan yang sama... review jelah sikit2!
  • Balas tetap sama... suka bebenor lawak double meaning! ingat orang boleh gelak ke?
  • Jozan tetap menghiburkan... lawak yang matang tapi minggu lepas punya lagi best!
  • Amir tetap dengan lawak yang membodohkan dan memalukan diri sendiri... bilalah kau nak sedar wahai Amir!
  • Nabil macam biasa je, seperti minggu2 yang dah lepas... asyik nak tunjuk yang dia tu kreatif!
  • lawak Man boleh dikira kelakar lah jugak... tapi apasal takde langsung ruang untuk Mas ketawa?
  • JAMBU MEMANG JAMBULAH... bak kata Apek! Jambu memang konsisten, tak pernah lagi lawak mereka mengecewakan... terbaiklah Jambu!
  • Sepah agak kurang menyerlah sikit malam ni... tapi walau macam mana lawak tu tetap ada! bolehlah juga buat Mas ketawa...
  • penyingkiran : TIADA!! hurmmmm... kalau Amir kan bagus! malas dah nak tengok lawak dia...
muka legend hati kiut.... hehehehehe

4 ulasan:

  1. HAHA.. review2.. ^^,.. BTW congrats sebab dipilih sebagai peserta paling kreatif post yang lepas..

    Belum terlambat untuk menyertai Segmen Review Blog Bebelan Saja

    BalasPadam
  2. sedih kalau terfikir kat amir.....tapi sy puji dia masih teruskan wlupun dia tahu dia amat membosankan.

    BalasPadam
  3. @Arif Azmi
    hurmmmm...review utk kawan2 yg tak dpt tgk je...

    terima kasih!

    BalasPadam
  4. @harrazdani
    mmglah dia berani juga teruskan tapi dlm masa yg sama dia memalukan diri sendiri...

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com