terkini dan sensasi

Jumaat, 20 Mei 2011

Maharaja Lawak... R2 kembali

Assalamualaikum...(^ ^)


dah masuk minggu ke-8... lagi 2 minggu mereka bakal bertanding di gelanggang akhir! seperti yang dimaklumkan minggu lepas akan ada undi masuk... peserta yang berjaya adalah R2 dengan 51,134 undian... tahniah, harap dapat berikan persembahan yang terbaik!

untuk persembahan minggu ini, Mas tidak mahu review terlalu panjang lebar... pada pandangan Mas persembahan yang diberikan oleh peserta solo makin memboringkan! apa yang dipersembahkan oleh Nabil dan Man seperti tiada pengisian langsung... 

malam ini 4 kumpulan terawal memberikan persembahan yang hebat2... Jambu, Jozan dan Sepah sememangnya tidak pernah mengecewakan, setiap minggu mereka berjaya menghiburkan hati Mas... memang gelak guling2 lah! R2 juga tidak mengecewakan, ternyata kemasukan semula mereka ke gelanggang tidak menghampakan para penonton... nampaknya persaingan semakin sengit antara 4 kumpulan ini! susah rasanya bagi Mas untuk memilih kumpulan mana yang bakal kekal hingga ke minggu akhir...

tetapi berlainan pula dengan kumpulan Balas, lawak mereka biasa2 saja... masih tak boleh lari dari lawak double meaning tu! boring sangat...

Man tersingkir... dah agak dah!

8 ulasan:

  1. hohoohoho.... tak dpat tgok lagi.. huhu

    BalasPadam
  2. bagi la Man berehat dari melawak dlm pertandingan....mungkin dah kekeringan idea...lawaknya tak berbisa.

    BalasPadam
  3. @Amin Zaki
    tak minat pun Nabil...
    memang patut keluar pun!

    BalasPadam
  4. @p@kcikLie
    betul tu!
    dari mula2 lagi memang lawaknya tak menjadi..

    BalasPadam
  5. minat r2,.. lawak dia hokey x macam balas yg lucah sikit,.. hihihi

    BalasPadam
  6. @**YaNa YassiN**
    memang betul...nyampah tengok balas tu! R2 memang best..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com