mrs secretary

Rabu, 18 Mei 2011

mrs secretary kini berjiran dengan edie trigyy

Assalamualaikum...(^ ^)

mula-mula rasa terharu sangat bila baca message kat shoutbox ni...


terus Mas pergi terjah blog edie... rasa macam tak percaya bila tengok ni pulak...


terima kasih banyak-banyak Mas ucapkan kepada Edie... walaupun kami belum pernah bersua muka tapi ikatan persahabatan yang terjalin melalui berblog memang kuat kan? dengan cara inilah kita dapat saling bantu membantu untuk mempromosikan blog kawan-kawan kita! jadi dalam berblog ni kita perlu ikhlas, tak perlulah nak paksa blogger lain buat itu ini untuk blog kita... kalau terbukti blog kita bagus mereka dengan sendirinya akan promosikan blog kita! untuk adikku edie... ini sebagai balasan atas jasa baikmu itu! semoga blog edie terus dikenali dan semakin dikenali!


13 ulasan:

  1. smakin ramai blogger berjiran skrg ni ehehe..
    pinky jiran ngan musuh ketat hihi..

    BalasPadam
  2. Ala.. Nak jiran gak.. Wakakak.. XD

    Newest Entry, Ingin Mendapat Banyak Comment?

    BalasPadam
  3. ni la hebatnya dunia blog. x bersua muka tapi tetap boleh jalinkan persahabatan :)

    Faedah selalu minum air sejuk

    BalasPadam
  4. hehhehe. tapi blog adek akk tu? cik sue? cmneh? ta majuk ker?

    btw, thnx so much.. hehhe

    BalasPadam
  5. cemburu naz di buatnya hahaha adil lah kan, kak mas letak triggy letak kak mas :)

    BalasPadam
  6. @PinKy MoMMa
    hehehehe...betul tu!
    macam tulah cara bantu membantu antara satu sama lain kan?

    BalasPadam
  7. @Arif Azmi
    hehehehe...boleh je, tapi Mas masuk dalam bloglist jelah!

    BalasPadam
  8. @trigyy
    takpe, dia tak marah punya!
    feed URL dia still ada kat sidebar..

    BalasPadam
  9. @naz
    alah, janganlah cemburu!
    akak tetap baca blog naz punya...naz kan dah jadi jiran cik sue!

    BalasPadam
  10. @mas saari

    oke la cmtu.. hehhe... rsaw jgk td.. hihi

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com