mrs secretary

Khamis, 5 Mei 2011

my first vlog... akhirnya!

Assalamualaikum...(^ ^)

selamat petang semua... hari ini dah masuk 4 hari Mas berkursus, tinggal esok je lagi! petang ni Mas online facebook terus nampak masahmadsafwan beritahu yang vlog Mas dah siap! apa lagi Mas terus buka 1tube.my untuk tengok macam manalah vlog Mas... 


Mas buat vlog ini masa join gathering bersantai bersama Ben Ashaari di Tasik Seri Empangan Putrajaya  pada 1 Mei 2011... Mas sangat seronok kerana diberi peluang buat vlog Mas sendiri! rasa macam tak percaya je baru 4 bulan berblog dah ada vlog sendiri... terima kasih sekali lagi kepada Ben dan pihak 1tube.my kerana memberi peluang keemasan ini! jadi kalau kawan-kwan sudi nak tengok vlog pertama Mas bolehlah gatalkan tangan klik di SINI... 

dah tengok ke? macam mana ok tak vlog Mas? maaflah kalau cara penyampaian tidak berapa bagus dan isi-isi pun kurang menarik... maklumlah pertama kali!

16 ulasan:

  1. kak mas, mcm mne nk tgok video kt 1Tube tu? dr dlu tak leh tgok.. huuhu

    BalasPadam
  2. caya lah kak mas!!hehe..da tengok da

    BalasPadam
  3. @mas saari

    bukan mslah tu, mslah ngn flash.. huuhuh.. dari ari tu lagi ta leh tgk video dr 1 tube

    BalasPadam
  4. @trigyy
    ooo camtu ke?
    tak dapatlah akak nak bantu...

    BalasPadam
  5. perghh abg ben tuu.. jeles2

    BalasPadam
  6. @Freaky
    hehehehe...jgn jeles tau!
    nanti boleh jumpa gak, rajinlah join gathering!

    BalasPadam
  7. @storyfromme
    hehehehe...dah diberi peluang, cuba jelah! ok tak vlog akak?

    BalasPadam
  8. salam kak mas..
    yaya dh amik n0 tdi,dpt n0 8o0..
    cantik 2..
    tahniah sbb dh ad vl0g sdn bhd..
    tp yaya xdpt tng0k lgi la,
    line tenet lmbt, terlanggr limit dh.
    tdi yaya p0i lenyek2 bl0g br0 wacana, 2 pasai b0leh tsampai k sni

    BalasPadam
  9. @cik yaya
    terima kasih sudi follow blog akak, tahniah jugak kerana jd follower ke 800... nanti tgklh vlog akak ok ke tak! hehehehe

    BalasPadam
  10. Salam... wahh hebat hebat .. dah ada vlog .... :)

    BalasPadam
  11. @hasrul hassan
    takdelah hebat mana pun...
    sudah diberi peluang, mas cubalah!

    BalasPadam
  12. kak massssss..tgh tgk ni ;)
    yayy dh dpt dgr suara dia hehehe..

    bestnye kakak!
    jeles wuwuwu..

    BalasPadam
  13. @♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
    hehehehe...terima kasih!
    suara tak best pun, cuma seksi je sikit! ahakS..


    bestlah dapat peluang camni..
    jgn jeles, nanti adalah peluang pinky tu!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com