terkini dan sensasi

Sabtu, 14 Mei 2011

review filem Priest : manusia vs vampire

Assalamualaikum...(^ ^)

menonton wayang lagi, maklumlah bulan ni banyak filem yang best dan menarik ditayangkan! pada awalnya Mas nak tengok filem Thor tapi cuma ada versi 3D je! malaslah nak tengok versi 3D, mahal sangat tiketnya.. kami 4 orang kena RM60! akhirnya filem Priest menjadi pilihan..


sinopsis filem
filem ini mengisahkan mengenai perang antara manusia dengan vampire.. dibintangi oleh Paul Bettany sebagai Priest yang ingin menyelamatkan anaknya yang diculik oleh vampire! dengan bantuan kekasih anaknya Cam Gigandet sebagai Hicks, akhirnya mereka berjaya menumpaskan penculik tersebut iaitu seorang vampire bernama Black Hat lakonan Karl Urban.. secara keseluruhan filem ini menampilkan adegan pertarungan yang sangat hebat dan mantap! 

review Priest
dari mula cerita sehinggalah habis memang aksi²nya sentiasa suspen terutamanya apabila mereka bertarung dengan vampire.. plot cerita yang menarik dan memang tak rugi kalau menonton filem ini.. Mas bagi 7 bintang!

8 ulasan:

  1. macam best jer filem ni..hehe

    BalasPadam
  2. memang best taw cite nie.. ;)
    kan kak.. kite dah tengok thor jugak in 3D..
    dua2 best..tapi lagi like vampire..hehe.. :D

    BalasPadam
  3. kalo 4 bintang mesti best kan ? adess

    BalasPadam
  4. @Rahmad
    memang best...pergilah tengok!

    BalasPadam
  5. @qucachahir
    best2...akak suka!
    thor akak nak tgk esok..

    BalasPadam
  6. @Freaky
    best! pergilah tengok, mmg tak rugi..

    BalasPadam
  7. x bley tengOk cite omputih kat wayang...nanti mesti moOn tdoQ...so...tgu abg z dolod je...hehehehehe

    BalasPadam
  8. @mOon jOhari
    cite ni best!
    konpem tak tido punya..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com