terkini dan sensasi

Rabu, 25 Mei 2011

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?

Assalamualaikum...(^ ^)

Sunah Suka Sakura dot com
berminat untuk join, sila klik header comel di atas!

mrs secretary

header blog Mas adalah header paling best dan Mas sangat sukakannya... header ini dibuat oleh dua orang blogger yang sangat hebat! header yang ada tulis perkataan Mrs Secretary itu dibuat khas oleh EZAN dah header yang ada gambar muka Mas yang besar lagi comel tu dibuat oleh WAN HAZEL... terima kasih kepada mereka berdua kerana membuatkan blog Mas cantik berseri...

p/s : jangan marah ye Sunah, akak terlebih puji header sendiri pulak! 

10 ulasan:

  1. hahaha~ takpe...puji header sendiri tu kan bagus...kekekeke...

    BalasPadam
  2. header akk mmg nice n simple.. tp kan, edi bru prasan, akk dah tukar domain ea.. hhihi.. t'baik la

    BalasPadam
  3. orang ngan header sama2 comel! hehehehee

    BalasPadam
  4. @Sunah Mohammad
    yelah kan, kalau kita tak puji sape lagi nak puji...hehehe

    BalasPadam
  5. @trigyy
    terima kasih!
    hehehehe...dah tukar dah, nak gak rasa ber [dot] com!

    BalasPadam
  6. ayu suka gmbar family dlm kotak tu...lawa!

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com