terkini dan sensasi

Isnin, 2 Mei 2011

today is MY DAY!!

Assalamualaikum...(^ ^)

HAPPY BIRTHDAY TO ME.. 
HAPPY BIRTHDAY TO ME..
HAPPY BIRTHDAY TO MAS SAARI.. HAPPY BIRTHDAY TO ME!!
tiup lilin dan potong kek.. jemput makan semua!



32 tahun yang lepas, pada tanggal 2 Mei 1979 lahirlah Mas ke dunia! hari ini Mas sangat bersyukur ke hadrat Ilahi kerana masih diberi ruang untuk bernafas dan diberi peluang untuk meraikan hari lahir Mas yang ke 32 tahun! Mas berharap akan dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki serta bahagia bersama suami dan anak-anak..

semoga usia 32 tahun lebih mematangkan Mas dalam membuat apa² keputusan yang terbaik untuk diri sendiri dan keluarga! usia hanyalah satu angka bagi Mas tapi bagaimana kita nak manfaatkan usia kita yang masih berbaki itu adalah yang paling penting dan bermakna!


    21 ulasan:

    1. happy birthday!!! nak amik ni hadiah palling manis..senyuman..(^_^) hehe

      BalasPadam
    2. @Mr iZzo (^^,)
      terima kasih atas senyuman itu!
      sangat manis...hehehehe

      BalasPadam
    3. Happy birthday to u Mas..semoga dirahmati Allah selalu...kita sebaya yer..:)

      BalasPadam
    4. hepi besday kak mas.. may Allah pour u wif lot of bless. ^_____^

      BalasPadam
    5. kak mas!!!!!
      hepy befday!!!!
      jap lg potong kek dengan ujang n yana hoke huhuhuhu..
      moga pjg umur murah rezeki..
      n dpt baby lagi..;D
      pegi kenduri x?
      klu g kite jmpe nnti oke..^_^

      BalasPadam
    6. HAPPY BIRTHDAY! semoga panjang umur dan murah rezeki. senyum selalu :D

      BalasPadam
    7. selamat hari lahir kak.. selamat pendek umur.. semoga apa yang dihajati tu tercapai.. hehe..

      BalasPadam
    8. selamat hari lahir kak mas =)
      semoga apa yang dihajati akan tercapai ;p

      BalasPadam
    9. selamat hari lahir!!
      Moga ceria, sihat dan murah rezeki sokmo :)

      BalasPadam
    10. Happy buffday..

      moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, diberi kabahagiaan dunia dan akhirat..

      amin

      BalasPadam
    11. "usia hanyalah satu angka bagi Mas tapi bagimana kita nak manfaatkan usia kita yang masih berbaki itu adalah yang paling penting dan bermakna!"
      I likeeee... apalah ada pada angka... btw.. HAPPY BIRTHDAY!

      BalasPadam
    12. happy besday... hehhehe.. moga pnjag umo n murah rzeki..

      BalasPadam
    13. selamat hari jadi wat kak mas.. semoga panjang umur dan murah rezeki tau

      BalasPadam
    14. hepi besday 2 u and 2 uuuuu...

      BalasPadam
    15. hepy birtday akak...hehehe

      gud luck yer..all the best

      jom sertai
      segmen jemput ke blog saya

      BalasPadam
    16. Selamat Hari Lahir...semoga murah rezeki dan ceria selalu

      BalasPadam
    17. jutaan terima kasih pada semua kawan2 blogger yang sudi wish! Mas sangat terharu dan rasa dihargai...

      sayang kawan2 semua!

      BalasPadam
    18. hepi besday kak...maaf x wish awal.smoge panjang umur and hepi slalo.smoga berbahagia bersama org tesayang.insylh..AMINN

      BalasPadam
    19. eh kiter wish belated birthday boleh ker??
      hehehehe.....happy belated birthday and may Allah will always bless you...n may HIM gives you healthier health n wealthy!

      BalasPadam
    20. happy belated birthday.... beza sehari je ngan saya.... saya 1 mei... tp lain tahun....

      apa2 pun.... didoakan panjang umur, murah rezeki kekal bahagia disamping famili tersayang..

      http://nisa1575.blogspot.com/2011/05/ummis-birthday.html

      BalasPadam

    Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

    Pemilik Blog: Mas Saari
    Email: mas7977@gmail.com