mrs secretary

Ahad, 1 Mei 2011

vlog di Putrajaya bersama Ben Ashaari

Assalamualaikum...(^ ^)

hari ini sekali lagi Mas join gathering bersama Ben Ashaari.. gathering kali ini berbeza sikit kerana pihak 1tube.my telah dijemput untuk buat vlog santai bersama Ben Ashaari.. rakaman vlog tersebut diadakan di Taman Seri Empangan, Putrajaya.. 


pada mulanya ingatkan Ben sorang je yang akan buat vlog, rupanya semua yang hadir kena buat vlog juga! dahlah tak pernah cakap secara live depan kamera, berdebar-debarlah menanti giliran! bila tiba giliran Mas memang terketar-ketar jugaklah, dalam kepala dok fikir apalah nak cakap.. tapi nasib baiklah pihak 1tube banyak beri tunjuk ajar dan cara untuk bercakap di depan kamera! bila dah mula bercakap lama kelamaan perasaan nervous pun hilang.. akhirnya berjaya jugak Mas menghasilkan vlog pertama Mas, nantikanlah kemunculannya di 1tube.my nanti! 

menanti giliran untuk buat vlog.. alongusop, MasAhmadSafwan, bromonday, abg Ben

antara blogger wanita yang hadir untuk berVlog.. miss ran, Mas, tasha dan cik bayu

 aksi tergedik dari blogger..

aksi cute pulak..


jutaan terima kasih Mas ucapkan kepada Ben Ashaari kerana telah memberi peluang kepada Mas dan rakan-rakan blogger yang lain untuk merasai pengalaman berVlog.. sesungguhnya inilah pengalaman yang paling berharga selama Mas bergelar blogger! jutaan terima kasih juga kepada pihak 1tube.my kerana menjadi platform utama untuk para blogger menghasilkan Vlog bagi mempromosikan blog mereka! 

kalau nak tengok lebih banyak gambar boleh tengok di SINI..

24 ulasan:

  1. @♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

    betool tu kak pinky, jeless... huhuhu... tapi gmbr tadi punyer takda pom, edi tgok gmbar kt alamnda je..

    BalasPadam
  2. terbaikkkkkk

    rugi tak tggu lame td

    pkol bpe habis eh

    BalasPadam
  3. @♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥
    alahhh...jgnlah jeles!
    nanti ada peluang pinky tu..

    BalasPadam
  4. @trigyy
    hehehehe...ni sorang lagi jeles!
    nanti balik malaysia boleh join ok..


    gambar tgh upload...tunggu!

    BalasPadam
  5. @Miss Ran
    tulah...blk awal sgt!
    tak dpt tengok vlog akak...
    lambat gaklah, pukul 6 lebih

    BalasPadam
  6. ala kak massss...
    ruginye my xdtg!!
    my tawu2 pn dah last minute....T_T
    ada kenduri kwn harini... -.-'

    BalasPadam
  7. salam kak mas!!! ai pun happy dapat jumpa yu oL tadi !!! 1st time join ni...dah lah kena buat VLOG jugak...koh koh koh mujur sume berjaya!!!

    BalasPadam
  8. Ehem....selamat hari jadi!!! OO...tak habaq no masa kat sanaa..

    BalasPadam
  9. hepi bday sis......semoga Allah berkati usia dan dipermudahkan segala urusan amin.....

    BalasPadam
  10. wahhhhhhh~ mantapnyeee...da de vlog dah!

    akak, hepi besday~ moga dalam lindungan Allah selalu, ameen...

    BalasPadam
  11. wahh.. kemaen merah nampak.. da janji ehh ?:P hehee.. teringin jgk nak buat vlog.. tp sd jenis malu2 wahaha..
    kak mas.. papepon sd nak ucapkan selamat hari lahir! smoga diberkati Allah swt dan berjaya di dunia dan akhirat :)

    BalasPadam
  12. kak mas sonok jmpe lagi..esk insyaAllah jmpe lg yer...vlog terbaik dr kak mas x sabar nk tgk

    BalasPadam
  13. AKAK!!!
    selamat hari jadi...nak wish semalam tapi tdo awl pulak

    lambat dah..smoge bahagia...main boling jgn lupe den..ajk skaki..kot2 jd juare kampong..tasha kene g kl..kalau tak nk lame2 kat situ..hehe oh ye akak buat vlog sorg2 ke?

    BalasPadam
  14. @mynameismy
    tulah, akak tertunggu jugak My dtg!
    biasanya mesti my tak ketinggalan punya..

    BalasPadam
  15. @BRO_MONDAY
    hehehehe...samalah ngan akak! seronok dpt berkenalan..

    takpe itu pengalaman pertama kita..mestilah tak sebagus abg ben!

    BalasPadam
  16. @Pembawa_Wacana
    terima kasih...alah malulah nak cakap!

    BalasPadam
  17. @Sunah Mohammad
    hehehehe...secara tak sengaja je, ingatkan tak kena buat!

    terima kasih...amin!

    BalasPadam
  18. @SHAH DODOL
    tulah...mcm janji kan ngan abg ben!
    alah, akak pun malu gak tapi sebab dah terpaksa, buat jelah!

    terima kasih atas wish itu..

    BalasPadam
  19. @~iera kan~
    akak pun seronok, tapi iera blk awal sangat semlm...tak sempat nak borak lama2

    hehehehe...takdelah terbaik pun! iera pun ok gak..

    BalasPadam
  20. @Miss Ran
    terima iffa atas wish itu, akak pun tido awal semlm...hampir lupa hari ni birthday sendiri!

    ok no problem, nanti nak main bowling akak ajak sekali! haah, akak buat sorang2 je semalam..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com