mrs secretary

Selasa, 21 Jun 2011

3 in 1... sweet moments!

Assalamualaikum...(^ ^)

memandangkan birthday husband, birthday anak dan hari bapa berada pada bulan yang sama maka tiga hari tersebut diraikan sekali.. lagipun belum gaji lagi, kenalah berjimat cermat! kalau ikutkan husband tak perlu celebrate pun.. tapi demi menggembirakan hati anak², Mas beli jugalah kek, lagi pun hari ini birthday ika..

sebenarnya bagi Mas meraikan adalah sebagai syarat untuk menggembirakan anak² dan suami.. apa yang penting sebenarnya ingatan dan doa buat mereka agar panjang umur!

 kek birthday yang simple tapi sedap, Chocolate Paradise!

 birthday man dan birthday girl.. terpaksa share kek tahun ni!

14 ulasan:

  1. wah tahniah ... moga panjang umur dan dimurahkan rezeki semuanya ..

    BalasPadam
  2. sharing is loving !!

    hihi .. sweet lor nih akak :)

    BalasPadam
  3. tanda ingatan walaupun sedikit tetap membuahkan senyuman . Seronokkan bila tgk org tersayang gembira..

    BalasPadam
  4. eppy bornday & eppy father's day utk kedua dua pengarang jantung kak mas ;)

    smga di panjangkan umur dan di rahmati slalu..

    BalasPadam
  5. Happy birthday dan moga dirahmati Allah sentiasa buat kedua insan istimewa dalam hidup Mas tu..:)

    BalasPadam
  6. hepi besday~....kalau time dulu2 boleh dah minta sepotong kek tu...cam sedop aje...hihi..

    semoga berbahagia selalu...

    BalasPadam
  7. wow.. yummehhh! epi bufday abg shah, ika & semoga selamat semuanya.. amin~

    BalasPadam
  8. yummy..sedapnyer..kek coklat..nak cikit.. :)

    BalasPadam
  9. melimpah ruahnya coklat tue....mesti sangat sedapkan...

    BalasPadam
  10. takpe2 sharing is loving bebehh

    BalasPadam
  11. WAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH kek choc...

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com