mrs secretary

Khamis, 9 Jun 2011

alalalalalaaa... manjanya dia!

Assalamualaikum...(^ ^)


macam nilah kalau dah lama sangat jadi anak bongsu... manjanya mengalahkan baby umur 6 bulan je!  tapi anak Mas yang ini memang manja dengan Mas berbanding abah dia... sebab tu suka sangat berkepit camni!

pastu bila Mas tanya dia... "arfan nak jadi baby semula ke"? 

boleh pulak dia jawap... "arfan kan kecik lagi! lagipun mama belum ada baby lagi..."

hurmmmm... nampaknya mama kena ada baby cepat sikit ni! hehehehehe

18 ulasan:

  1. ala comel je die mnje2..
    ekeke..

    BalasPadam
  2. haha bila ada adek nanti, die da taleh manja da

    BalasPadam
  3. cpt2 bg die adik akakk :D

    [http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/day-11-kurang-ajar.html]

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    BalasPadam
  5. apa lagi kak, dah sampai masanya la tu untuk dapatkan adik baru, hehehe ;)

    BalasPadam
  6. hakhakhak adik dh bg hint hehe..
    mama jgn buat2 tak faham ye ^_^

    BalasPadam
  7. hoho..kena cpt2 la cari adik utk dia

    BalasPadam
  8. alololo manjenyeee...
    cptla dpt baby lagi!!! kang smpai ke tua die manja haaa tatao.. haha

    BalasPadam
  9. ekekeke...petanda yg sangat baik tu..dia dah bagi hint kat mama tu..cepat2..saye dah boring takde kawan nak main tumbuk2 neh:)

    BalasPadam
  10. @Freaky
    tulah pasal...sebab tu dia ambil peluang keemasan ni!

    BalasPadam
  11. @PinKy MoMMa
    mama faham sesangat ni...hahahaaha

    BalasPadam
  12. @ibnubaba_04
    betul tu...kena cepat ni kalau tidak makin menjadi2 manjanya tu!

    BalasPadam
  13. @mynameismy
    hahahahaaha...bahaya tu sampai ke tua, letih mama nak layan!

    BalasPadam
  14. @risa
    mama tengah usaha ni...hehehehe

    ada kawan kak, kakak dia! bukan setakat tumbuk2 je, siap lawan2 lagi

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com