terkini dan sensasi

Sabtu, 11 Jun 2011

cabaran bermula esok!

Assalamualaikum...(^ ^)

semasa jalan2 kat blog Cik Ezy yang comel, ternampaklah dia post entri tentang 30 Days Photo Challenge... terus berminat nak cuba sebab nampak macam best je! jadi bermula esok Mas akan memulakan cabaran tersebut... sebenarnya cabaran ini tidak menjanjikan apa2 hadiah tetapi ia boleh mengajar Mas untuk betul2 memberi komitmen terhadap sesuatu perkara! lagipun ia sesuatu yang menyeronokkan...


antara cabaran2 yang perlu diselesaikan adalah... harap Mas berjaya lakukannya!
  • day 1 -  a picture of yourself with 15th facts (don't reveal your face)
  • day 2 - a picture of you and the person you have been closet with the longest
  • day 3 - a picture of the cast form your favourite show
  • day 4 - a picture of something you'd like to do again
  • day 5 - a picture of something you love
  • day 6 - a picture that makes you laugh
  • day 7 - a picture of the person you do the siliest things with
  • day 8 - a picture of your hero / knight / heroine
  • day 9 - a picture of you and the person who has gotten you through the most
  • day 10 - a picture of your most treasured item
  • day 11 - a picture of something you hate
  • day 12 - a picture of your favourite memory
  • day 13 - a picture of your favourite band or artist
  • day 14 - a picture of someone you could never imagine your life without
  • day 15 - a picture of something you want to do before you die
  • day 16 - a picture of someone who inspires you
  • day 17 - a picture of something that has made a huge impact on your life recently
  • day 18 - a picture of your biggest insecurity
  • day 19 - a picture and a letter (write short entry to explain)
  • day 20 - a picture of somewhere you'd love to travel
  • day 21 - a picture of something you wish you could forget
  • day 22 - a picture of something you wish you were better at
  • day 23 - a picture of your favourite book
  • day 24 - a picture of something you wish you could change
  • day 25 - a picture of your favourite day
  • day 26 - a picture of something that means a lot to you
  • day 27 - a picture of yourself and a family member
  • day 28 - a picture of something you're afraid of
  • day 29 - a picture that can always make you smile
  • day 30 - a picture of someone you miss

19 ulasan:

  1. erm cm best

    tp tak dptla join

    t skong akak

    go akak go

    BalasPadam
  2. hi...i like ur blog and i have followed your blog..i hope you can follow me back :-)

    BalasPadam
  3. gud luck sis.!..

    cm best ja...

    caiyook2..!

    BalasPadam
  4. salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)

    BalasPadam
  5. wah masss!!
    sangat mencabar .. all the bEST :D

    BalasPadam
  6. @Kathy Tuah
    tulah...best kan?
    tu yg Mas cuba tu..

    BalasPadam
  7. @Miss Ran
    hehehee...tak join pun takpe!
    sokong akak tau..

    BalasPadam
  8. @☀ Izzaty Hedry☀
    thanks...saje je buat ni!
    seronok gak!

    BalasPadam
  9. cayok cayok!
    buat smpai abes kak!
    bg semngat ni..
    hihikk

    BalasPadam
  10. waauuu. tak susah ke tu? huhu

    BalasPadam
  11. mcm susah jek..hehe..
    pape pon..all da best!

    (^___^)V

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum

    Ape kaba? mas berminat tak lagi nak join Next top Bloger ? Aku nak ulang balik segmen tu yang tidak disengajakan tertangguh.
    Anyway, mohon maaf atas kesulitan yang berlaku.

    BalasPadam
  13. wah...
    memang bestlah challenge nie...
    good luck kak !!!~

    BalasPadam
  14. @d'HeLL
    insyallah tak susah kalau kita ada semangat yg kental!!

    BalasPadam
  15. @trigyy
    insyallah...dgn semangat yg kental dan sokongan kawan2 akak mampu lakukannya!

    BalasPadam
  16. @solomolo
    memang best...tu yg akan bersemangat nak cuba tu!
    terima kasih bagi sokongan..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com