terkini dan sensasi

Selasa, 21 Jun 2011

day 10 : a picture of your most treasured item

Assalamualaikum...(^ ^)

cabaran hari ke 10 sudah sampai... inilah antara barang yang paling berharga pada Mas!

  • Mas sudah memiliki jam jenama Alba ini hampir 10 tahun... ia merupakan jam pemberian suami Mas sebagai hantaran kahwin! 
  • sejak pakai memang jam ni tak pernah rosak, cuma pernah tukar bateri sekali je sepanjang 10 tahun... pernah sekali tu Mas tertinggal jam ni dalam tandas kat Alamanda! memang gelabah gila sebab jam kesayangan ni... tapi nasib baik jumpa balik sebab ada orang jumpa dan pulangkan dekat kaunter pertanyaan di Alamanda...
  • jam ini sangat bermakna kerana usianya sama dengan usia perkahwinan kami!

11 ulasan:

  1. bgos la akk..
    pndai jage brng yg sgt berhrge..
    10 taon tu..
    bkn kejap..

    BalasPadam
  2. sentimental value ..eh betul tak hehe .. jaga elok2 ye sis

    BalasPadam
  3. waaahhhh hebatnyerrr

    CC klo pakai jam, mesti akan rosak
    Rasanya badan ada terlebih tarikan magnet

    BalasPadam
  4. buat apa dalam tandas tu sampai kena bukak jam?

    BalasPadam
  5. mas...mcm jam lama kak liza juga ni.. eeii kena amik gambar juga ni. nak compare sama ke tak.

    BalasPadam
  6. wah .. bermakna .. kalau hilang mesti nanges tak berlagu nanti ..

    BalasPadam
  7. nostalgianya jam tue...kayrul dulu pun pernah tertinggal jam kat tandas KLCC...bila g cari balik tengok dah lesap...mahal plak tue...geram jer

    BalasPadam
  8. sweetnyeeee~ 10 tahun sudah!

    BalasPadam
  9. wah niceeee storyyyy...kak bagi pe lak kat suami kak???

    BalasPadam
  10. sentimental value tu kak mas..
    terlalu tinggi nilai kenangan itu ;)

    BalasPadam
  11. pandainye dia simpan barang eh..sukenyeeee

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com