terkini dan sensasi

Khamis, 23 Jun 2011

day 12 : a picture of your favourite memory

Assalamualaikum...(^ ^)

dah masuk hari ke 12... cabaran hari ini adalah gambar yang menjadi kenangan terindah!

gambar kahwin Mas yang tak berapa comel...

  • inilah kenangan paling terindah dalam hidup Mas... sah menjadi isteri kepada insan yang paling Mas cintai dan sayangi setelah 6 tahun kami bercinta... kami diijab kabulkan pada 30 Ogos 2002!
  • alhamdulillah tahun ini genaplah 10 tahun usia perkahwinan Mas..
  • dan yang paling indah Mas masih simpan lagi kad undangan perkahwinan kami... tema warna biru gitu!

15 ulasan:

  1. wahhh.. ala-ala romantik gitu :D

    semoga berbahagia selamanya ^^,

    BalasPadam
  2. hehehe, cantek lah akak dulu2, ;)

    BalasPadam
  3. romantik nye.. "kak" mas ni hehehe.. memula dlu kan niena igt sebaya hehehehe

    BalasPadam
  4. moga bahgia dan kekal hingga akhir hayat..

    BalasPadam
  5. cantik la akak..
    semoga bahgia selalu..
    kekal ke akhir hayat..

    BalasPadam
  6. wah wahh .
    alhamdulillah , smoge brkekalan hingga ke syurga kak (:



    **sonoknye , cam x saba nk kawen muahahaha

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah 6 thn bercinta, diketemukan jua jodoh..Moga Mas terus berbahagia selamanya..

    BalasPadam
  8. wah semoga bahagia hingga ke akhir hayat..sy tak dapat ikut jejak kak.sy pun bercinta hmpir 6 thn tp mungkin tak de jodoh...tp sy suka tengok org bahagia....tp nape gmbar lain..hahahahaha...10 years ago

    BalasPadam
  9. eh sama la kite ;)
    6 thn kenal baru kawin hehehe..

    smga berbahagia ye kak mas..
    syukur dh 10 thn ;)
    tahniah!

    BalasPadam
  10. alhamdulilah, kenangan terindah tu

    BalasPadam
  11. ENAM tahon bercinta...?

    wau!

    BalasPadam
  12. Oooo.. masa tu kak liza tengah pregnant anak ke 4 lah mas.. comel.. mcm muda remaja sgt.

    BalasPadam
  13. down memory lane.... :) comel

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com