terkini dan sensasi

Ahad, 19 Jun 2011

day 8 : a picture of hero/knight/heroin

Assalamualaikum...(^ ^)

sampai sudah ke cabaran hari ke 8... nak tahu siapa hero pujaan hati Mas! (* *)

  • this is my hero... Shah Ruk Khan! Mas minat semua filem dia sama ada yang lama atau pun baru... boleh dikatakan semua VCD filem dia Mas beli! 
  • Mas suka cara dia menghayati sesuatu watak... memang penuh perasaan! kalau watak sebagai seorang kekasih dia sungguh romantik dan penuh perasaan cinta dan kasih... 
  • antara filem yang paling Mas suka dan boleh tengok sampai 10 kali pun ialah Kuch Kuch Hota Hai, Mohabbatein dan Kabhi Kushi Kabhi Gham... 
  • gandingan yang paling Mas suka ialah Shah Rukh Khan dan Kajol... sangat romantis!
tengok gambar ni sambil bayangkan Kajol tu Mas... heheheheeee

12 ulasan:

  1. ske tgk die dalam mohabattain(betoi ke eja)hihihi

    BalasPadam
  2. ..smbil bygkan shah ruk khan tu "awak" mas hehe

    BalasPadam
  3. suke tgok SRK dlm kuch kuch hota hai..
    haha..
    best!

    BalasPadam
  4. cik abang tak jeles ke ngn srk ni

    nk kajol je werk haha

    BalasPadam
  5. saya pun minat SRK!! dia sungguh hensem!

    BalasPadam
  6. @AnAk dEneSor
    salah eja! hehehehehe
    Mas paling suka dlm KKKG

    BalasPadam
  7. aiyok! ahahaha~ adeiii... dulu kecik2 hingusan, minat gak ni... skang menyampah sudah.. erk!

    BalasPadam
  8. @niena shopping2u
    'awak' saya lagi hensem lagi dari SRK...hehehehe

    BalasPadam
  9. @Cik Ezy
    betul tu...dlm KKHH pun best gak!

    BalasPadam
  10. @Iffah Afeefah
    alah...tak marah pun!
    bukan akak minat orangnya, minat lakonan dia je...hehehe

    BalasPadam
  11. @Kathy Tuah
    hehehehe...akak suka lesung batu dia tu!

    BalasPadam
  12. @Sunah Sakura
    erkkkk...kenapa menyampah?
    akak minat lakonan dia je...hehehe

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com