mrs secretary

Ahad, 5 Jun 2011

koleksi kesayangan Mas

Assalamualaikum...(^ ^)

pelbagai benda boleh dikumpul untuk dijadikan koleksi kesayangan... kadang-kadang ada yang sanggup berhabisan duit dan sanggup lakukan apa saja untuk dapatkan koleksi yang ingin dikumpul! bila kita kumpul semua barang koleksi tu akan timbul rasa kepuasan dan keseronokan... koleksi kesayangan Mas adalah VCD filem Hindustan lakonan Shah Rukh Khan! memang tak pernah ketinggalan menyaksikan semua filem lakonan SRK... 


inilah antara koleksi VCD lakonan SRK dalam simpanan Mas... sebenarnya banyak lagi, tapi ada yang dah hilang, ada yang kawan pinjam tak pulang, ada yang tertinggal kat kampung dan ada juga kat pejabat! walaupun dah tengok filem-filem ini banyak kali tapi tetap tak bosan... tak tahu kenapa, hebat juga penangan hindustan ni! tapi walau bagaimanapun, terdapat juga pengajaran yang baik dan berguna daripada filem tersebut yang boleh kita manfaatkan... janganlah hanya tengok sebab Shah Rukh Khan yang hensem tu!


16 ulasan:

  1. banyaknya mas...zla plak kureng skit cter2 hindustan ni.tp kalo boring, boleh gak layan tgk sampai abis:)

    BalasPadam
  2. waduhhh...kabhi khushi kabhie gham... like!! sampai nangis nak cari cete tu dulu...hehe

    BalasPadam
  3. wah, pminat setia dato' SRK. hiihih =)

    BalasPadam
  4. alamak minat hindustan la..SRK lak 2...sue pun minat gak..sgt2..dari zaman sek lagi...hhuhuh

    BalasPadam
  5. wahhh..die hard fan bollywood gitu yahh...

    BalasPadam
  6. ewww~ Wardah pon minat gile ngan SRK... wuwuwu~ terbaikkk!!! ;)

    BalasPadam
  7. owh, peminat setia ni

    dulu sy slalu kena paksa ngan roomate supaya layan citer hindustan ngan dia..

    BalasPadam
  8. @azila
    kita sukalah...especially kalau cite yg lagu dia best2!

    BalasPadam
  9. @GeminiGurlz
    Mas pun baru beli VCD KKKG tu, yg lama dah hilang!

    BalasPadam
  10. @syawalsimpsons
    sama ngan Mas, dulu cerita dia yg dulu2 lagi..

    BalasPadam
  11. @waRDah a.k.a QiQi
    wah...kita boleh geng!
    SRK terbaik dan hensem..hehehe

    BalasPadam
  12. @Cik Cempaka
    memang setia..
    semua cerita boleh layan tapi kalau yg SRK berlakon lagi lah!

    BalasPadam
  13. miss mas saari : wow!!! syabas bete....mera nam BRO MONDAY...adesss...itu je kot yam ai tau...dulu layan lah gak sikit² ngan akak sepupu...beliau tegar jugak ngan cite hindustan ni...koh koh koh

    BalasPadam
  14. betul kak mas..kalau SRK lagi lar..
    tangkap leleh~ ;p

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com