mrs secretary

Khamis, 16 Jun 2011

MYvi SE vs MYvi Baru

Assalamualaikum...(^ ^)

MYvi baru telah dilancarkan hari ini... jom kita bandingkan MYvi SE dengan MYvi baru tu! mana lebih cantik, menarik dan menepati citarasa! hehehehehee...

ini gambar MYvi SE milik Mas

 ini MYvi Baru versi Elegance

14 ulasan:

  1. erm.. kte ni bila la nk pakai keta :/

    BalasPadam
  2. canteknye myvi baru..
    tp myvi SE pon smart!
    hehe

    BalasPadam
  3. tunggu le myvi 1.5 kuar..akhir tahun ni

    BalasPadam
  4. ety pn minat myvi nie,,,tktahu nk ambik yg baru o yg LE nye...

    BalasPadam
  5. waahhh..
    bila cik pulau nak ada kete sendiri ni??
    lalala~

    BalasPadam
  6. myvi ni goreng pisang panas ni kak mas huhu..kalau keje lagi mesti smalam kena stay back huhu..

    BalasPadam
  7. huhu..cantek.. tp kn fikir utang br lak nt..

    BalasPadam
  8. btol tu, kasik modified je kak.. lagi cun dari yg baru~

    BalasPadam
  9. Myvi kereta paling banyak atas jalan sekarang...

    kan?

    BalasPadam
  10. saya tetap suka myvi SE saya.. sebab dah oter sikit.. hehehe..

    BalasPadam
  11. usaha nak convert Myvi SXi sy jadi Myvi SE!! huhu

    Yang baru nie lagi cun laaa

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com