mrs secretary

Jumaat, 3 Jun 2011

Persiapan majlis [part 1]

Assalamualaikum...(^ ^)

Selamat malam pembaca blog!

Esok bermula majlis yang dinantikan oleh keluarga kami, memang tak menang tangan dibuatnya. Dari seawal pagi sehingga sekarang masih banyak lagi persiapan yang perlu dilakukan, rumah Mas ni pun dah riuh rendah dengan kehadiran adik beradik yang datang. Lagi riuh dengan suara anak buah seramai 8 orang serta anak sendiri seramai 2 orang. Jom lihat persiapan yang telah siap setakat ini.

Tetamu menjamu selera di sini

Susun atur untuk hidangan hari esok

Goddies bag untuk para tetamu


Itulah persiapannya, harap majlis esok berjalan dengan lancar. Esok Mas akan update apakah majlis yang telah dilangsungkan dan untuk siapakah majlis tersebut, tunggu tau! Walaupun sibuk blog tetap update.


10 ulasan:

  1. weee x sabar nk tau majlis apa esok =D

    BalasPadam
  2. dalam sibuk masih sempat berblog ye kak.. ahaks

    Masalah Rumah Tangga

    BalasPadam
  3. wahhhhhhhhhhh rajinnya dia menghapdet...kalau akak ada kenduri besar macam tu mau2 dah terjelepok dah..hehehe tapi seronok kan kan kan

    BalasPadam
  4. @Freaky
    mestilah...nanti basi lak blog ni, takde org nak dtg kang!

    BalasPadam
  5. @risa
    curi2 masa kak...takut bersawang lak blog ni!

    memang seronok walaupun penat..

    BalasPadam
  6. tula, ngatkan boleh taw mjlis apa td.. hihii

    BalasPadam
  7. @trigyy
    sabar...tunggu esok ye!
    postcard dah sampai tau...terima kasih!

    BalasPadam
  8. mjlis tunang adek kak mas kan..dapat agk da

    BalasPadam
  9. @Miss Ran
    hehehe..yelah kot!
    tunggu je esok...

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com