mrs secretary

Isnin, 13 Jun 2011

saya dan awak [2]

Assalamualaikum...(^ ^)

saya : awak sayang saya seperti dulu ke?

awak : mestilah sayang! awaklah kekasih hati saya yang pertama dan terakhir...

saya : betul ke? tapi awak dah jarang ungkapkan kata-kata "saya sayang awak" pada saya...

awak : adakah ungkapan itu sudah cukup membuktikan saya sayang awak? bagi saya setiap kali awak cium tangan saya setiap hari saat itulah saya tau awak sayang saya! dan setiap kali saya cium pipi dan dahi awak setiap hari, ketika itulah sudah terungkap kata-kata saya sayang awak! 

saya : awak, saya sangat terharu! sungguh agung perasaan sayang awak... terima kasih atas segalanya dan saya sayang awak hingga hujung nyawa!

saya sayang awak... awak sayang saya?

23 ulasan:

  1. Perghh romantis sungguh la ...

    BalasPadam
  2. macam novelog melur Jelita Awak Suka Saya tak?

    BalasPadam
  3. sngt jeles okeh

    syg akak jugak hahaha

    BalasPadam
  4. aku syg ko jugak..mmuahhhh

    BalasPadam
  5. @hasrul hassan
    hehehehe...takdelah sangat pun!
    sekadar berkongsi erti kasih sayang..

    BalasPadam
  6. @bersama kak Es
    mana ada kak...saya karang dan cipta sendiri ayat2 di atas!

    novelog melur jelita tu pun saya tak pernah baca..

    BalasPadam
  7. @Miss Ran
    hehehehehehe...jgnlah jeles!
    akak pun sayang iffah...=))

    BalasPadam
  8. @Sal Saari
    huhuhuhu...tacingnya!!
    aku pun sayang awak long, dunia hingga ke akhirat..

    BalasPadam
  9. uit, ta nampak.. tak nampak !!

    (mata tutup ngan tangan sambil jari direnggangkan) hehehe

    BalasPadam
  10. suka2, ;)

    berangan2 jap sambil baca ayat2 akak tu, hihi
    owh betapa bahagia nya kak~

    BalasPadam
  11. Sungguh romantis akak tengok... Lovely couple.:)

    Moga terus berbahagia selamanya..

    BalasPadam
  12. owh noooooooo..superb jeles!
    nak amik gbr banyak2 camni la kak mas..alahaiii feeling lagi nih hahaha

    serius sgt sweeettttt!

    BalasPadam
  13. @siti kektus
    takpe..beranganlah!
    nanti dah kawin cakap ngan husband camtu..

    BalasPadam
  14. @ariana's
    terima kasih kak!
    kami memang suka gambar2 sweet camni

    BalasPadam
  15. @PinKy MoMMa
    hehehehehe...terbuat pinky jeles lagi!
    takpe, ambik je banyak2..husband kita kan?

    BalasPadam
  16. cewwaah. husband akk ok ke akk wt post psai dia nie.. hehhe

    BalasPadam
  17. @trigyy
    husband akak ok je...dia sporting!
    lagipun akak bukan mengaibkan atau memalukan dia...hehehehe

    BalasPadam
  18. oh. bagus la klu dia spoting.. klu edi malu.. hauhuahua.. tp romantik jugak kan.. cewah.. hehe

    BalasPadam
  19. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~ nak jugak macam tu! bila nak kawen ni!!! hahahah~

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com