mrs secretary

Khamis, 16 Jun 2011

saya dan awak [3]

Assalamualaikum...(^ ^)

awak : sayang penat ke?

saya : penat jugaklah... banyak kerja di pejabat tadi! nak rehat sekejap, nanti nak buat kerja rumah pulak!

awak : ok, rehatlah dulu! nanti kita selesaikan kerja rumah sama2 ye... saya sapu sampah dan mop lantai, awak basuh dan jemur baju!

saya : takpelah awak... itukan tugas saya sebagai isteri! saya boleh buat semuanya sendiri... lagi pun saya tak mahu susahkan awak!

awak : memang itu tugas awak tapi apa salahnya saya bantu ringankan tugas awak tu! kita kan suami isteri, mesti sentiasa tolong menolong antara satu sama lain... saya rasa ia tak menyusahkan pun!

saya : terima kasih... awak memang suami yang baik!


saya dan awak

21 ulasan:

  1. cewah.. hehehe. but, ini segmen ke apa kak? ke saje2 je? =]

    BalasPadam
  2. romantiknyer~untung akak =)

    BalasPadam
  3. alololo comel banget..ekekeke

    BalasPadam
  4. jelez!!!!! waaa.. nak jugak.. hehehehe :)

    BalasPadam
  5. @trigyy
    takdelah...bukan segmen siap2 pun!
    saje je buat entri ni..

    BalasPadam
  6. @solomolo
    mekasih...tersipu2 akak kat sini!

    BalasPadam
  7. @tikin
    hehehehe...thanks, romantik sikit je!

    BalasPadam
  8. @risa
    Mas ngan husband mmg sama2 comel! hehehehehe..

    BalasPadam
  9. @cik Ida
    nak ke? cepat2 kawin..heheheee

    BalasPadam
  10. @Cik Ezy
    bolehlah tahan baik dia! hehehehe..

    BalasPadam
  11. amboii..romantiknyerrr... sweet gitu

    BalasPadam
  12. erk betol2 ke ni



    soooooo sweeeeeetttttttttttttttt

    akk tak takut ke de y tawar jd madu

    lalalala

    BalasPadam
  13. aduh kak mas ni suka la entry saya dan awak..nakkkk lagi kak mas! ;)

    suka tgk keromantikan pasangan yg dah kawin..terasa bahagia di situ lalala..

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com