mrs secretary

Ahad, 12 Jun 2011

saya dan awak [1]

Assalamualaikum...(^ ^)

saya : awak ni tak romantiklah!

awak : nak buat macam mana, dah memang sifat semulajadi saya camtu... tak romantik!

saya : memanglah itu sifat semulajadi awak! tapi apa salahnya awak tunjukkan sikap romantik tu dengan bagi saya bunga ke, coklat ke... bawak saya pergi candle light dinner ke?

awak : sayang.... rasanya tak perlu saya tunjukkan keromantikan itu dengan perkara sebegitu! cukuplah dengan menunjukkan rasa kasih dan sayang saya pada awak... itu lagi romantik bagi saya!

saya : maafkan saya awak... selama ini saya tak perasaan kasih sayang awak dah cukup romantik untuk saya! terima kasih awak kerana menyayangi saya sehingga ke hari ini...

saya dan awak

15 ulasan:

  1. alololo so suweeettt..;D


    layan af9 ke? My duduk rumah sewa so mmg tak tgk pun haha..

    tgk xpe tayah nk terkinja sgt. sms pn jangan haha

    BalasPadam
  2. lelaki mmg susah na tunjuk keromantik kan and rasa syg toh kan kak..

    anis na akak bg pendapat kat entry nie..boleh??

    http://anismelon.blogspot.com/2011/06/lelaki-perlu-tahu-tanggungjawab.html

    BalasPadam
  3. first time smpai cni..nice entry akak :)

    BalasPadam
  4. SERIUS JELES!

    Siapa nak kwen ngn sy wakaka

    BalasPadam
  5. alooo..sweet nyeer mas!buat niena rase tak sabar tuk kawin !!!

    BalasPadam
  6. suwittttnyeeee..hahaa..nak mintak cekelat laaaa..hikhik XD

    BalasPadam
  7. sweet nye kak mas n husband.
    semoga berkekalan hingga syurga=)

    BalasPadam
  8. romantik gambonyo...
    Posto....posto....
    http://cheguabbas.blogspot.com/2011/06/segmen-mai-pakat-join-link-exchange.html

    BalasPadam
  9. sweet nyer..bila nak kawin nie??

    BalasPadam
  10. eceh~ terharu la plak..
    tu la lelaki ni sebenarnye malu nk tunjukkan kasih sayang
    malu ke EGO?
    hah pape lah..

    BalasPadam
  11. alamakkkk ai dtg sini smbil terfeeling sorang2 huhu..sukaaaaa!

    renungan awak kak mas..wahhhhh seribu satu rasa cinta!

    alahai feeling gak la ngan encit papa ekekeke

    BalasPadam
  12. hehehe...ai lap u
    u lap mi...lalalalala

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com