mrs secretary

Rabu, 29 Jun 2011

wordless wednesday [9]

Assalamualaikum...(^ ^)

gambar dari koleksi peribadi

22 ulasan:

  1. huyooooooooooooooooooooooo
    aku fensan kejap lahhhhhh

    BalasPadam
  2. lauk kampung memang ummphhh! :)

    BalasPadam
  3. Perghhhhhhh.. Memang masakan ala kampung gitu.. Fuhhh,, laporrrrrr..

    BalasPadam
  4. mak aiiii....kecur liur nihhhhhhhhh

    BalasPadam
  5. kacang botol tu..
    my pebret..
    keh3

    BalasPadam
  6. ok fine. terliur sudah..-.-'

    BalasPadam
  7. kak..sedapnyeee..geram tgk..huuhu

    BalasPadam
  8. wah... best nye tgk lauk tu=)

    BalasPadam
  9. sedappnyeee... hee ;D

    BalasPadam
  10. lauk yg paling kuning tu, mcm gulai tempoyak ikan patin je... terliur da ni... yummy... :)

    BalasPadam
  11. terasa diri dalam percutian je tengok lauk2 nie..hehe

    BalasPadam
  12. perghh makan2.. sy dah pekena nasi dagang tadi. hehe

    BalasPadam
  13. jom support cik oshin ni :)
    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/list-blog-yang-aku-bw.html

    BalasPadam
  14. singgah dri belog ustazah niena terus follow ;)

    BalasPadam
  15. tergoda...baru nak diet hukhukhuk

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com