terkini dan sensasi

Jumaat, 29 Julai 2011

bukan rezeki kita

Assalamualaikum...(^ ^)

hari ini pasti hangat cerita tentang bola semalam... ni sedikit pendapat dan luahan rasa hati...

sumber gambar dari google

pada awal permainan, pemain seperti gugup bermain di depan penyokong sendiri yang begitu ramai... itulah senario yang kita boleh nampak semasa perlawanan semalam... pasukan Harimau Malaya seperti hilang punca dan arah pada separuh masa pertama! banyak peluang disia-siakan!

pemain lain seolah-olah berharap pada Safee Sali sahaja! nasib baik ada Fahmi yang berjaya menyelamatkan gawang gol dari ditembusi sang singa... cuma satu gol sahaja yang tidak berjaya dihalang... Mas rasa sikit kecewa dengan barisan pertahanan... mereka main seperti acuh tak acuh je!

tapi walau sedih dan hampa sekali pun mereka tetap terbaik... mereka telah bermain habis-habisan, namun rezeki tidak menyebelahi Harimau Malaya!  syabas pada mereka, jangan patah semangat... cuba lagi nanti! kalah kita kalah bermaruah, bukannya penuh kepura-puraan seperti sang singa tiruan tu!

HARIMAU MALAYA TERBAIK!!

pagi ni pun hujan lebat kan? mungkin turut bersedih atas kekalahan pasukan kita semalam

9 ulasan:

  1. kita main ngan smangat kesukanan kan kak mas..takde drama drama dan pelakon huhu ;p

    BalasPadam
  2. Tahniah utk apek penjaga gol kita dan safee sali....semoga harimau malaya akan mengaum kuat masa akan datang...

    BalasPadam
  3. @PinKy MoMMa
    yes..tepat sekali! setakat menang dgn drama2 tu, tak best langsung..

    BalasPadam
  4. @Idah
    betul tu...harap kesilapan kali ini akan menyuntik lagi semangat mereka!

    BalasPadam
  5. @Iffah Afeefah
    hehehehehe...nak buat camne, dah minat!

    BalasPadam
  6. SEDIH SANGAT DIORANG KALAH WALAUPUN DAH MAIN NGAN SUNGGUH-SUNGGUH

    BalasPadam
  7. @Isteri Encek Bard
    tulah...Mas pun sedih! siap nangis lagi bila perlawanan dah habis semalam! huhuhuhu

    BalasPadam
  8. Malaysia tetap di hati..
    ai frust sebab Malaysia tewas tapi en. suami pujuk.. 'dah takde rezeki.. dahlah tu..'

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com