terkini dan sensasi

Ahad, 17 Julai 2011

cukupkah sekadar rajin?

Assalamualaikum...(^ ^)

semua blogger rajin tulis blog... hari2 tulis! tapi cukupkah sekadar rajin je?

bagi Mas tak cukuplah... kalau rajin je tapi idea takde, tak jadi jugak kan? dari pagi sampai petang mengadap blog tapi nak tulis satu entri pun susah... rajin blogwalking sana sini, tapi idea tetap tak menjengah jugak!

rajin tu perlu konsisten... rajin blogwalking, rajin cari idea dan rajin update! betul tak?

Hardworking Cat by yarasa in deviantart

7 ulasan:

  1. rajin cari idea tu yang susahnya kak. humm

    BalasPadam
  2. btol....kalo time malas tuh kan akak, satu idea pon x kuar....tapi bila time banyak idea....bizi la plak....dugaan dugaan ..hehehhe

    BalasPadam
  3. kalo ade idea tp cara nak karangnya tak betul pun susah juga.haish =,="

    BalasPadam
  4. kak mas..dlm berblog ni kena ada rajin..idea dan smangat..
    penting tu :)

    BalasPadam
  5. Rajin nak carik idea tu yang susah.. hiks.

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com