terkini dan sensasi

Jumaat, 1 Julai 2011

day 20 : a picture of somewhere you'd love to travel

Assalamualaikum...(^ ^)

akhirnya masuk hari ke 20... maknanya tinggal 10 hari lagi untuk cabaran ini!

kalau cakap pasal melancong di Malaysia, Mas lebih suka pergi ke Langkawi... sebab disana Mas boleh membeli belah sesuka hati pelbagai jenis coklat dengan harga yang murah! Mas kan pencinta coklat yang tegar... Mas sanggup habiskan ratusan ringgit untuk beli coklat je!

tapi kalau dapat peluang melancong ke luar negara Mas teringin nak pergi ke Agra, India... sangat teruja nak lihat kecantikan Taj Mahal, lambang cinta abadi Shah Jehan dan Mumtaz Mahal... Mas akan abadikan gambar-gambar Mas dan suami disana! mesti terasa romantik kan? 

Taj Mahal by Photoarus

12 ulasan:

  1. waaa...ada taj mahal baru kt langkawi tahun2 dpn..ku yg buat :D

    BalasPadam
  2. cantiknya, niena xpenah gi kesana,, teringin gk nk gi carik cokelat ^.^

    tpi kan.. niena teringin nk gi cameron bwk mama brcuti kt sna, niena bru je abis blajar, bla dh keja ni nk bwk dia gi ronda2 :)
    keta je lum beli lgi hee~

    BalasPadam
  3. cokelat mmg lazat la kak, makan byk2 pon tak pe,

    dulu masa zaman skolah g langkawi cokelat je lah yg di borongnya, hehe ;)

    BalasPadam
  4. sangat bahagia andai dapat potretkan kengan cinta kat sana <--ewahhh ayat jiwang kan? haha ayat pinjam tuh(angkara malu nak gaku XD)

    BalasPadam
  5. insyaAllah ada rezeki boleh kesana dan kongsi ngan kami pictures! hehe

    im choc addict too :D

    BalasPadam
  6. teringin nak ke instanbul...jepun...turki...baitul maqdis... banyaknya nak gi...

    BalasPadam
  7. sementara adik tido ni..sempatla jengah kak mas..nak tunggu malam tkt rinduuuuuuuuuu ;)

    wah romantik la kak mas ni..
    insyaAllah pinky doakan kak mas dpt jejakkan kaki ke sini..

    mana tau rzeki anak2 nnt hehe

    BalasPadam
  8. Langkawi memang best kak. coklat banyak, barang murah. memang perempuan suka la

    BalasPadam
  9. mudah2an termakbul satu hari nanti ke taj mahal

    BalasPadam
  10. romantik orangnya mas ni ek:) Insha Allah moga dikabulkan NYA

    BalasPadam
  11. MTT suka g langkawi jugak ! Sebab manyak cekelat... MTT hantu cekelat.. =.=

    BalasPadam

Blog ini berkongsi tentang kisah kehidupan dan apa yang penulis rasa dan percaya. Semua bentuk penulisan lahir dari pemikiran penulis yang tidak berapa kreatif tanpa mencilok idea sesiapa. Sebarang COPYPASTE dari blog ini perlu mendapat kebenaran daripada penulis dan dikreditkan ke blog ini. Terima kasih dari massaari.com.

Pemilik Blog: Mas Saari
Email: mas7977@gmail.com